Bătălie pentru puncte în Bundesliga: Hertha BSC – Hannover 96

Analiza meciuri

Hertha BSC – Hannover 96

Este un duel intre doua echipe ce duc lupte diferite in campionat, pentru oaspeti poate fi ultima sansa de a ramane in Bundesliga, deoarece sunt pe ultimul loc, in timp ce Hertha este momentan pe 3 in clasament si face tot posibilul sa termine pe o pozitie ce duce in Champions League. Dupa doua victorii consecutive acasa, berlinezii au fost infranti etapa trecuta pe teren propriu de B.Monchengladbach. Hannover se afla intr-o perioada neagra, deoarece vine dupa 5 infrangeri si nu este de mirare ca se afla pe ultimul loc in clasament. Cei din Hannover au reusit sa castige ultimele 3 dueluri de pe terenul lui Hertha, dar in duelul din turul campionatului scorul a fost 3-1 pentru echipa din Berlin.

Hertha BSC

A fost invinsa in etapa trecuta de catre B.Monchengladbach cu un scor dureros de 5-0. A pierdut cu 4-1 si duelul din tur cu aceasta echipa, fiind prima infrangere suferita acasa. Hertha evolueaza mai slab in deplasare, unde se chinuie sa castige un meci, dar acum sunt gazde si o vor intalni pe Hannover, cea mai slaba echipa din clasament. Este logic sa ne asteptam la o victorie din partea ei, dar nu trebuie sa joace relaxat pentru ca oaspetii vor miza totul in aceasta confruntare. In meciul din etapa trecuta, antrenorul Dardai a trimis in teren cei mai buni jucatori, cu exceptia fundasului Brooks. Nu credem ca vor fi schimbari majore in primul 11, dar ne asteptam sa-l vedem pe S.Langkamp in locul lui Stark, inca din startul partidei.

Hannover 96

Nu putem spune aproape nimic de bine de aceasta echipa, deoarece in acest sezon a dezamagit mult si doar un miracol o poate face sa ramana in Bundesliga si in sezonul viitor. Matematic sunt sanse, deoarece mai sunt 6 etape pana la final si poate castiga 18 puncte, dar in prezent este la 11 puncte distanta fata de primul loc ce este deasupra zonei retrogradabile si la 10 puncte de pozitia ce duce in play-off. Nu va avea un program usor pana la final, dar cel mai dureros e ca a pierdut 13 meciuri din ultimele 14. A fost infranta de 5 ori la rand, si a reusit sa marcheze doar o singura data in toate aceste confruntari. Etapa trecuta a pierdut cu 3-0 acasa cu HSV, dupa ce a primit toate golurile cu jumatate de ora inainte de final. Si-a creat o gramada de ocazii, dar nu a reusit sa inscrie, insa trebuie sa mentionam ca are cel mai slab atac din campionat. Antrenorul Schaaf incearca sa faca modificari pentru imbunatatirea jocului echipei, dar se confrunta cu probleme in ceea ce privesc accidentarile elevilor sai. Probabil va fi acelasi prim 11, care a fost si etapa trecuta.

{{notification_msg}}