Bătălie pentru puncte în Bundesliga

Analiza meciuri

Hamburger SV – FC Koln.

Aceste două echipe gravitează spre mijlocul clasamentului, dar Koln este  mai bună, deoarece este pe locul nouă, cu trei puncte mai mult decât cele două poziții inferioare pe care este clasata HSV. Și având în vedere că  au același număr de victorii, șase mai exact, diferența constă în meciurile lor pierdute, echipa din Koln având mai puține înfrângeri. Ele sunt similare, în număr de goluri realizate și primite și nu putem spune că sunt prea eficiente, în timp ce forma lor este destul de slabă. HSV este de cinci runde, fără o victorie, în timp ce Koln are o singura victorie în ultimele șapte meciuri. În prima lor întâlnire din acest sezon, Koln a câștigat cu 2-1 acasă, dar este  important că aceasta a reușit să iasă victorioasă în ultimele două meciuri din Hamburg.

Hamburger SV

HSV continua sa fie in criza dupa primele doua etape din acest retur de campionat, si era de asteptat sa nu intrerupa seria de infrangeri intr-un duel cu Bayern. Totusi a fost un pic de speranta cand era la  egalitate in Stuttgart, dar pana la urma a fost invinsa cu scorul de 2-1. A fost cea de a 3 a infrangere consecutiva  si de fiecare data la un gol diferenta, ceea ce inseamna ca HSV nu a fost dominata clar de nici o echipa , dar a dat gres in castigarea punctelor. Acesta este motivul pentru care sunt doar la 3 puncte distanta fata de zona retrogradabila si presiunea incepe sa apara , mai ales la meciurile de acasa unde evolueaza destul de slab.Victoria de la sfarsitul lui noiembrie cu Borussia Dortmund este ultimul rezultat bun care i-a bucurat pe fani. Inaintea acestui meci, a fost un mic conflict intre jucatori si de aceea mijlocasul Ilicevic este suspendat si totodata vor lipsi Ekdal si Gregoritsch care sunt accidentati. S-a recuperat fundasul central Spahic, dar probabil va ramane pe banca de rezerva.

 FC Koln

Este grozava in acest inceput de retur si a terminat turul cu o victorie importanta impotriva celor de la Borussia Dortmund. Etapa trecuta a remizat cu Wolfsburg, asadar singurul rezultat negativ a fost infrangerea cu Stuttgart. Uitandu-ne la ultimele 9 meciuri jucate, Koln a suferit doar doua infrangeri, ambele acasa, ceea ce inseamna ca in deplasare se descurca mult mai bine.A fost un egal echitabil cu Wolfsburg, cu toate ca este o echipa mai buna , fiind incurajator mai ales dupa ce a suferit o infrangere usturatoare in meciul cu Stuttgart, in care a condus la inceput, iar apoi a pierdut cu 3 la 1. Unicul marcator pentru Koln a fost atacantul Modeste care si acum va fi singur in ofensiva. Din cauza cartonaselor galbene este absent mijlocasul M. Lehmann care probabil ca fi inlocuit cu Vogt. Fundas central va juca Heintz, in rest nu mai sunt jucatori accidentati pe lista.

{{notification_msg}}