Baraj Cupa Mondiala:Italia - Suedia

Analiza meciuri

Italia – Suedia

Dupa meciul tur jucat acum trei zile si pierdut cu 1-0 in Stockholm, italienii au motive de ingrijorare in vederea calificarii la Mondial chiar daca joaca meciul retur in fata propriilor suporteri la Milano. Aceste echipe s-au intalnit si anul trecut la Euro, Franta invingand cu 1-0.

Italia

Presiunea este mare pe italieni acum, un gol primit acasa complicandu-le mult situatia in vederea calificarii. Ei au crezut ca nu vor primi gol in Suedia si pentru asta antrenorul Ventura a folosit o tactica mai defensiva decat in celelalte meciuri jucate pana acum, dar acum trebuie sa riste mai mult in atac pentru a se califica. Ventura probabil v-a trece de la 3-5-2 la 4-4-2, cu acest sistem de joc ei obtinand calificarea la playoff dar si cateva victorii in meciurile amicale. Barzagli probabil v-a fi pe banca, Verratti este suspendat, in vreme ce Florenzi si Insigne probabil ca vor fi titulari.

Suedia

Suedezii sunt foarte multumiti dupa rezultatul din meciul tur, ei marcand un gol si neprimind nicunul. Antrenorul Andersson a fost foarte inspirat in tur inlocuindul pe Ekdal cu Johansson, acesta marcand si singurul gol al partidei. In acest meci Italia probabil ca v-a juca mai ofensiv si Andersson v-a trebui sa schimbe putin tactica. El probabil il v-a folosi titular pe Johansson, in vreme ce restul echipei v-a fi aceeasi din meciul tur.

{{notification_msg}}