Baraj Cupa Mondiala:Danemarca - Irlanda

Analiza meciuri

Danemarca – Irlanda

Este greu sa gasim o favorita la calificare in acest meci, Danemarca avand un usor avantaj datorita terenului propriu. Ambele echipe au avut un traseu similar in grupele lor, Irlanda reusint calificarea la baraj in ultima runda, in vreme ce Danemarca in penultima. Ultima partida directa intre aceste echipe a avut loc intr-un meci amical acum 10 ani de zile, Irlanda castigand cu 4-0.

Danemarca

Danemarca a inceput prost calificarile si asta le-a redus sansele sa termine pe primul loc, loc ocupat de Polonia. Cu toate ca au invins Polonia acasa cu 4-0 si au pierdut in Polonia ei au facut si alti pasi gresiti si au terminat la cinci puncte in spatele Poloniei. Victoria decisiva a fost cea contra Muntenegrului, danezii permitandu-si sa faca un egal contra Romaniei in ultima runda. Antrenorul Hareide nu se poate baza pe fudasii Drumisi si Dalsgaard, mijlocasul Wass si atacantul Dolberg pentru acest meci.

Irlanda

Irlanda a obtinut calificarea in ultima runda, atunci cand a reusit sa invinga Tara Galilor si sa treaca peste ei in clasament. Irlandezii au avut si o perioada mai slaba in calificari, ei acumuland trei meciuri fara victorie, lucru ce i-a scos din lupta pentru primul loc. Ei au invis pe Moldova acasa si cu ajutorul victorie contra Tarii Galilor au terminat grupa pe locul doi in spatele Serbiei. Brady si McClean au revenit la echipa, in vreme ce Meyler este suspendat si Hendrick este incert, in locul lor probabil ca vor evolua Whelan si Hourihane.

 

{{notification_msg}}