Anglia Premier League:West Ham - Leicester

Analiza meciuri

West Ham – Leicester

A 13 a etapa din Premier League incepe vineri seara odata cu meciul dintre West Ham si Leicester. Leicester are patru puncte in plus in campionat dar nicuna dintre aceste echipe nu a jucat conform asteptarilor pana acum, ele deja schimband odata antrenorul. Sezonul trecut Leicester a castigat in ambele partide directe.

West Ham

West Ham a reusit sa scoata doar un egal 2-2 contra celor de la Leicester in utimele sase partide directe disputate, restul fiind infrangeri, iar acum sunt foarte motivati sa invinga mai ales ca sunt la retrogradare. In urma ultimelor rezultate , antrenorul Bilic a fost demis, locul lui fiind luat de David Moyes, dar si cu acesta pe banca echipa a pierdut in ultima etapa cu 2-0 contra celor de la Watford. Pentru meciul cu Leicester, Moyes nu poate conta pe Fonte, Byram, Collinsa si Chicharito, acestia fiind accidentati, in vreme ce Antoniao si Arnautovic sunt incerti.

Leicester

Leicester a avut si ea un inceput slab de campionat si de aceea antrenorul Shakespeare a fost demis, locul lui fiind luat de Puel. Cu noul antrenor echipa a facut cateva meciuri bune si a iesit din zona retrogradarii. In Cupa Ligii ei au eliminat pe Leeds si au ajuns in sferturile de finala. In ultima etapa ei au pierdut cu 2-0 contra lui Manchester City, acest esec punand capat unei serii de sase meciuri fara infrangere. Acum ei vor incerca sa castige contra lui West Ham chiar daca nu se vor baza pe Huth, James si Silva.

{{notification_msg}}