Anglia Premier League:West Ham - Arsenal

Analiza meciuri

West Ham – Arsenal

Dupa ce au invins pe campioana Chelsea etapa trecuta, West Ham incearca sa invinga si pe Arsenal in ultimul meci al etapei a 17 a din Premier League. West Ham ocupa locul 18 in clasament si are 16 puncte mai putin decat Arsenal, echipa ce este situata pe locul cinci.

West Ham

West Ham vine dupa o victorie contra lui Chelsea, victorie ce a pus capat unei serii de patru infrangeri si doua egaluri, dar si asa ei sunt pe locul 18 la egalitate de puncte cu West Bromwich, echipa situata pe locul 17 si la doua puncte de Newcastle, echipa de pe locul 16. West Ham a pierdut greu si meciul contra lui City cu 2-1 si acum spera sa faca un meci bun si contra lui Arsenal chiar daca fundasii Collins, Byram si Fonte sunt accidentati si atacantii Carrol si Chicharito sunt incerti pentru acest meci.

Arsenal

Arsenal vine dupa ce a castigat doar un punct in ultimele doua etape jucate, atunci cand au facut egal in deplasare cu Southampton si au pierdut cu 3-1 contra celor de la Manchester United. In urma acestor rezultate ei au cazut pe locul cinci in clasament fiind la un punct in spatele locului patru ocupat de Liverpool. Arsenal a invins recent pe Bate Borisov cu 6-0 in Europa League si au terminat grupa pe primul loc. Acum ei sunt foarte concentrati pe acest meci de campionat sperand sa obtina toate cele trei puncte. Stopperul Mustafi, mijlocasii Ramsey si Cazorla si atacantul Walcott sunt accidentati si vor lipsi in aceasta partida.

{{notification_msg}}