Anglia Premier League:West Bromwich - Manchester United

Analiza meciuri

West Bromwich – Manchester United

Sambata se joaca inca doua meciuri din etapa a 18 a din Premier League, iar unul dintre ele este confruntarea dintre West Brom si Manchester United. United este pe locul doi si are 24 de puncte mai mult decat West Brom, echipa ce se claseaza pe locul 17. United este mare favorita dar West Brom a pierdut doar o singura data in ultimele cinci partide disputate, in vreme ce ultimul meci direct intre aceste echipe s-a jucat pr Old Trafford si s-a incheiat 0-0.

West Bromwich

West Brom a reusit sa invinga pe United acum doua sezoane cu 1-0 dar in acest sezon ei nu au castigat in ultimele 15 etape, obtinand doar opt egaluri. Echipa este la subsolul clasamentului si are acelasi numar de puncte ca si Crystal Palace si West Ham, echipele situate pe locurile 18 si 19. Acum trei etape la West Brom a venit un nou antrenor, Pardew, dar acesta a reusit sa castige doar un punct din partidele cu Crystal palace si Swansea. West Brom a facut un meci mare cu Liverpool si a reusit sa obtina un punct din acea partida, iar acum v-a incerca probabil acelasi lucru si cu United, chiar daca fundasul Dawson, mijlocasii Barry si Morrison si atacantii Phillips si Chadli sunt accidentati si nu vor fi evolua in aceasta partida.

Manchester United

United este echipa cu cele mai multe titluri in Anglia si vine dupa o victorie cu 1-0 cu Bournemouth si este la trei puncte de locul trei ocupat de Chelsea. Liderul Manchester City este la 11 puncte in fata si dupa ce a invins recent pe United cu 2-1 pare ca s-a desprins in clasament. United se pare ca se axeaza sa prinda un loc de Liga Campionilor la sfarsitul campionatului, competitie in care urmeaza sa o intalneasca pe Sevilla in saisprazecimi in februarie. Acum insa echipa este concentrata pe acest meci de campionat, meci din care vor lipsi stopperii Bailly si Rojo si mijlocasii Fellaini, Pogba si Carrick.

{{notification_msg}}