Anglia Premier League:Watford - Manchester United

Analiza meciuri

Watford – Manchester United

Acest meci din cadrul etapei a 14 a atrage mult interes deoarece Watford a ajuns iarasi pe locul opt dupa doua victorii consecutive, in vreme ce Manchester United este pe doi si are opt puncte in plus. In duelurile directe din sezonul trecut ambele echipe si-au castigat jocurile disputate acasa.

Watford

Cei de la Watford sunt constienti ca vor avea un meci greu, Manchester fiind pe locul doi si fiecare punct castigat este important in lupta pentru titlu. Manchester vine insa dupa trei infrangeri consecutive in deplasare, in vreme ce Watford a invins in ultimele doua etape pe West Ham acasa cu 2-0 si pe Newcastle in deplasare cu 3-0. In urma acestor rezultate ei au urcat in clasament si au pus capat unei serii de trei infrangeri. Pentru acest meci, antrenorul Silva v-a trimite in teren acelasiprim 11 ca si in meciul contra lui Newcastle, singurii jucatori indisponibili fiind Cathcart, Britos, Kaboul, Chalobah si Success.

Manchester United

Manchester ocupa locul secund in campionat inaintea acestui meci si a invins in ultimele doua partide jucate pe Newcastle cu 4-1 si pe Brighton cu 1-0. In deplasare ei au pierdut ultimele trei meciuri jucate, dintre care unul contra lui Huddersfieled in campionat si contra lui Basel in Liga Campionilor. In Liga Campionilor ei trebuie sa castige un punct contra celor de la CSKA Moscova pentru a termina grupa pe primul loc, in vreme ce in campionat sunt la opt puncte in spatele liderului Manchester City. Stopperii Jones si Baily si mijlocasul Carrick sunt singurii jucatori indisponibili pentru aceasta partida.

{{notification_msg}}