Anglia Premier League:Watford - Liverpool

Analiza meciuri

Watford – Liverpool

Sambata in prima etapa din Premier League se intalnesc Watford, echipa ce a terminat campionatul anul trecut deasupra zonei retrogradarii si Liverpool ce abia a terminat pe locul patru si a prins preliminariile Ligii Campionilor anul acesta. Liverpool a castigat ambele meciuri directe sezonul trecut, 6-1 acasa si 1-0 in deplasare.

Watford

Watford v-a avea un meci greu contra celor de la Liverpool, antrenorul lor Mazzari a fost inlocuit vara aceasta cu Silva si echipa are asteptari mari de la acest sezon. Sezonul trecut cu Mazzari la conducerea echipei, acestia au terminat cu un loc deasupra zonei retrogradarii dupa ce pe final de sezon au inregistrat mai multe rezultate negative. Pentru acest an ei spera la o clasare cat mai buna si pentru aceasta au adus cativa jucatori noi, fundasul Femenia, mijlocasii Chalobah si Hughes si atacantii Gray si Richarlison si l-au pierdut doar pe atacantul Niang care era imprumutat de la Milan. Pentru acest meci echipa nu se va putea baza pe Behrami,Watson, Deeney si Zarate, acestia fiind accidentati, iar stopperul Britos, Cathard  Kabasele si mijlocasul Chalobah sunt incerti.

Liverpool

Liverpool si-a indeplinit obiectivul de a juca in Liga Campionilor anul trecut, iar in campionat majoritatea timpului s-a confruntat cu probleme de lot, multi jucatori fiind accidentati, ei terminand intr-un final pe locul patru. Pentru sezonul acesta ei i-au achizitionat pe Robertson de la Hull, Salah de la Roma si Solanka de la Chelsea. La capitolul plecari il avem doar pe Levie care a plecat la Lazio si sunt zvonuri ca Coutinho v-a pleca la Barcelona. Acesta este deocamdata incert pentru meciul cu Watford, la fel ca si Henderson si Sturrige, singurii absenti certi fiind Lallana si Ings. 

{{notification_msg}}