Anglia Premier League:Tottenham - Manchester City

Analiza meciuri

Tottenham – Manchester City

Sambata in etapa a 34 a din Premier League avem un duel interesant intre ocupanta locului patru, Tottenham si liderul Manchester City. City are 17 puncte in plus, dar vine si dupa o serie de trei infrangeri consecutive, in vreme ce Tottenham are patru victorii in ultimele patru partide disputate. Meciul direct jucat intre aceste echipe in turul campionatului s-a terminat cu victoria lui City ci scorul de 4-1.

Tottenham

Chiar daca a pierdut in turul campionatului cu scorul de 4-1, Tottenham este in forma acum si a invins in ultimele sase etape din campionat si poate specula si faptul ca City este cu moralul la pamant dupa ce a fost eliminata din Liga Campionilor de catre Liverpool. Tottenham a fost eliminata si ea de Juventus, dar dupa aceea a invins in campionat pe Bournemouth, Chelsea si Stoke si pe Swansea in sferturile de finala ale Cupei Angliei, marcand 12 goluri in aceste partide. Golgeterul Kane a revenit la echipa, Alderweireld este incert iar Rose si Winks sunt accidentati pentru aceasta partida.

Manchester City

Liderul din Premier League si cel mai probabil noua campioana a Angliei a pierdut trei meciuri inaintea acestei partide, fiind invinsa de doua ori de Liverpool in Liga Campionilor si de rivala Manchester United in campionat, dar mai are un avans de 13 puncte fata de locul doi cu sase etape ramase de disputat. Echipa are nevoie de un rezultat bun pentru a iesi din aceasta criza si probabil v-a juca la victorie acest meci, singurii absenti fiind mijlocasul Fernandinho si fundasii Stones si Mendy.

{{notification_msg}}