Anglia Premier League:Tottenham - Liverpool

Analiza meciuri

Tottenham – Liverpool

Acest meci se joaca in etapa a noua din Premier League si ne aduce fata in fata doua echipe ce joaca si in Liga Campionilor si anume pe Tottenham, echipa ce ocupa locul trei in campionat si Liverpool, echipa ce se situeaza pe locul opt, diferenta dintre aceste echipe fiind de patru puncte. In ultimii cinci ani in meciurile directe Liverpool are sapte victorii, in vreme ce trei partide s-au terminat la egalitate.

Tottenham

Tottenham trece printr-o forma buna si are o serie de trei victorii consecutive in campionat, in vreme ce in Liga Campionilor a reusit sa scoata un egal 1-1 contra celor de la Real Madrid si sunt aproape calificati din grupa. Acum ei sunt concentrati pe acest meci contra lui Liverpool, echipa trece si ea printr-o forma buna si vor incerca sa scoata un rezultat pozitiv pe Wembley. De cand joaca pe acest stadion, Tottenham a reusit doar o victorie pana acum si asta in ultima etapa contra celor de la Bournemouth, dar in schimb au castigat toate meciurile jucate in deplasare. Mijlocasii Wanyama si Dembele si atacantul Lamela sunt singurii jucatori absenti pentru aceasta intalnire.

Liverpool

Liverpool a invins saptamana trecuta in Liga Campionilor pe slovenii de la Maribor cu 7-0 si cu acest rezultat au pus capat unei serii de trei egaluri consecutive, 1-1 cu Spartak Moscova in Liga si egaluri cu Newcastle si Manchester United in campionat. In campionat ei sunt pe locul opt, dar au acelasi numar de puncte ca si ocupanta locului patru Chelsea, iar diferenta fata de Tottenham este de patru puncte. Singurii absenti din echipa sunt fundasul Clyne, mijlocasul Lallana si atacantul Mane.

{{notification_msg}}