Anglia Premier League:Stoke - Manchester City

Analiza meciuri

Stoke – Manchester City

La sfarsitul etapei a 30 a din Premier League avem un duel dezechilibrat intre echipa de pe penultimul loc al clasamentului, Stoke si liderul campionatului Manchester City. City este favorite si are 51 de puncte in plus fata de Stoke, echipa ce a invins-o pe Etihad in turul campionatului cu 7-2.

Stoke

Stoke a pierdut o singura data in ultimele sase etape disputate, in deplasare la Bournemouth, inregistrand o victorie si doua egaluri pe teren propriu in acest timp. Cu toate acestea Stoke este penultima in clasament la diferenta de trei puncte de locul 13 ocupat de Swansea. Stoke mai are de jucat inca noua meciuri si trebuie sad ea maxim pentru a se putea salva de la retrogradare, asa ca probabil vor juca ofensiv in acest meci chiar daca nu se vor putea baza pe mijlocasul Ireland si atacantul Diouf.

Manchester City

Spre deosebire de Stoke care lupta la retrogradare, City are 16 puncte in plus fata de locul doi ocupat de Manchester United si aproape este matematic campioana. Recent ei au castigat si Cupa Ligii Angliei dup ace au invins in finala cu 3-0 pe Arsenal si s-au calificat si in sferturile Ligii Campionilor dup ace au eliminate pe Basel. In meciul cu Basel, Guardiola a trimis in teren mai multe reserve, dar acum probabil ca v-a folosi cel mai bun prim 11 pe care il are la dispozitie. Singurii absenti certi din echipa sunt mijlocasii Fernandinho si Delph si atacantul Sterling.

{{notification_msg}}