Anglia Premier League:Stoke City - Arsenal

Analiza meciuri

Stoke – Arsenal

In ultimul meci de sambata din Premier League se intalnesc Stoke, echipa ce a pierdut cu 1-0 in runda precedenta cu Everton si Arsenal care etapa trecuta i-a invins pe Leicester cu 4-3. In meciurile directe dintre aceste echipe Arsenal are un sir de patru victorii si un egal, iar sezonul trecut a castigat ambele meciuri.

Stoke

Stoke este un adversar incomod cu toate ca Arsenal i-a invins in ambele meciuri sezonul trecut. Anul acesta ei au inceput cu o infrangere 1-0 in deplasare cu Everton, meci in care antrenorul Hughes nu a putut conta pe stopperul Martins care abia a ajuns la echipa. In schimb in acel meci au jucat Zouma, Fletcher si Bojan din primul minut in timp ce Choupo-Moting a fost rezerva. Pentru acest meci in teren probabil v-a fi Jese alaturi de Martins Indi si Johnson, in timp ce Ireland si Afellay sunt accidentati.

Arsenal

Spre deosebire de Stoke care a inceput sezonul cu o infrangere, Arsenal a invins greu pe Leicester cu 4-3, iar inainte de acest meci au invins pe Chelsea la penaltiuri in Supercupa Angliei. Sezonul acesta se asteapta un joc bun din partea lor cu toate ca antrenorul lor Wenger se confrunta cu probleme de lot, multi jucatori fiind accidentati. Pentru acest meci Mustafi, Ramsey si Ozil sunt recuperati, in timp ce in teren nu vor fi Koscelny care este suspendat si Paulista, Mertesacker, Gibbs, Wilshare, Cazorla, Sanchez si Campbell care sunt accidentati.

{{notification_msg}}