Anglia Premier League:Southampton - Newcastle

Analiza meciuri

Southampton – Newcastle

Acest meci se joaca in etapa a opta a campionatului Angliei si ne aduce fata in fata doua echipe ce se afla la jumatatea clasamentului, Southampton ocupa locul 12, in vreme ce Newcastle ocupa locul noua si are si un avans de doua puncte. Sezonul trecut in meciurile directe, Southampton a castigat acasa cu 3-1, in vreme ce la Newcastle scorul a fost egal 2-2.

Southampton

Southampton joaca acest meci la victorie, ei avand sansa sa ii depaseasca pe cei de la Newcastle in clasament. Ei au inceput campionatul cu o victorie si trei egaluri, dar dupa din urmatoarele patru partide jucate ei au invins doar pe codasa Crystal Palace, fiind invinsi de Watford, Manchester United si Stoke. Pauza fortata a campionatului le-a prins bine, ei rvizuindu-si tactica si acum cu Newcastle este de asteptat sa vedem o echipa mai determinata, mai ales ca ei au nevoie mare de victorie. Ca si jucatori accidentati il mentionam pe fundasul Targett, in vreme ce atacantul Long este incert.

Newcastle

Newcastle este nou-promovata si a inceput campionatul cu doua infrangeri, urmate de trei victorii, un egal cu Liverpool si iarasi o infrangere contra lui Brighton. In urma acestor rezultate ei se situeaza pe locul noua in clasament, un loc foarte bun pentru o echipa nou-promovata. Antrenorul Benitez stie ca nu v-a avea un meci usor contra celor de la Southampton chiar daca la echipa au revenit multi dintre jucatorii accidentati, singrurii indisponibili fiind fundasii Dummett si Haidar.

{{notification_msg}}