Anglia Premier League:Manchester United - Chelsea

Analiza meciuri

Manchester United – Chelsea

Duminica pe langa finala Cupei Ligii Angliei avem si un derbi in campionat intre echipa de pe locul doi, Manchester United si echipa de pe locul patru, Chelsea. United are trei puncte in plus, iar in Liga Campionilor ambele echipe au facut egaluri contra adversarilor din Spania cu care au jucat. In meciul direct din turul campionatului Chelsea a castigat cu 1-0.

Manchester United

Sezonul trecut ambele echipe s-au impus acasa in meciurile directe, in vreme ce Chelsea a castigat si in Cupa Angliei. Acum United spera sa repete istoria si sa invinga acasa pe Chelsea, mai ales ca ei joaca mai bine acasa decat in deplasare in ultimul timp. United a pierdut ultimele doua meciuri jucate in deplasare cu Tottenham si Newcastle si a invins pe Huddersfield in Cupa Angliei, in vreme ce in Liga Campionilor au facut egal 0-0 contra Seviliei. O victorir in acest meci este obligatorie, ei fiind in pericol sa piarda locul doi in clasament. Fundasul Blind, stopperul Jones, mijlocasasii Fellaini si Herrera si atacantul Ibrahimovic sunt indisponibili si nu vor fi pe teren in acest meci.

Chelsea

Chelsea vine dupa trei meciuri disputate acasa, acolo unde au invins pe West Bromwich in campionat cu 3-0, pe Hull cu 4-0 in Cupa Angliei si au facut egal 1-1 cu Barcelona in Liga Campionilor. In campionat dupa ce a fost invinsa de Bournemouth si de Watford ei au cazut pe locul patru, fiind depasiti de Liverpool cu un punct si avand doar un punct in plus fata de Tottenham. United are trei puncte peste ei si acest meci este o sansa mare sa ii egaleze la puncte. Stopperul Luiz si mijlocasii Bakayoko si Barkley sunt accidentati si nu vor juca in aceasta partida.

{{notification_msg}}