Anglia Premier League:Manchester City - Tottenham

Analiza meciuri

Manchester City – Tottenham

Sambata in cadrul etapei a 18 a din Premier League avem un derbi intre liderul Manchester City si echipa de pe locul patru Tottenham. Tottenham are cu 18 puncte mai putin in clasament, in vreme ce ambele echipe au terminat pe primul loc grupele din care au facut parte in Liga Campionilor. In meciurile directe din ultimele doua sezoane Tottenham sta mai bine inregistrand trei victorii si un egal.  

Manchester City

Ultimele rezultate directe sunt un motiv in plus pt City sa obtina Victoria in acest meci, ei fiind si cea mai in forma echipa din Europa la ora actuala avand 15 victorii consecutive. Printre aceste victorii se Numara si partida castigate in deplsasre cu Manchester United cu scorul de 2-1. Guardiola a odihnit cativa titulari in ultima partida de campionat cu Swansea, dar acum probabil ca v-a trimite in teren cea mai buna echipa pe care o are la dispozitie. Fundasii Stones, Kompany si Mendy sunt singurele absente pentru acest meci.

Tottenham

Acest meci vine intr-o perioada in care Tottenham joaca din ce in ce mai bine, ei castigand ultimele trei partide disputate, 4-1 cu Stoke si 2-0 cu Brighton in campionat si au invins pe APOEL in Liga Campionilor, terminand grupa pe primul loc. In urma ultimelor rezultate din campionat, Tottenham a urcat pe locul patru, fiind la patru puncte de locul trei ocupat de Chelsea, si la egalitate de puncte cu Liverpool si Burnley, echipele de pe locurile cinci si sase. Stopperul Suarez este suspendat, iar Alderweireld si Waynama sunt accidentati pentru acest meci.

{{notification_msg}}