Anglia Premier League:Liverpool - West Ham

Analiza meciuri

Liverpool - West Ham

Ultimul meci ce se desfasoara sambata in etapa a 28 a din Premier League ne aduce fata in fata pe ocupanta locului trei in campionat, Liverpool si pe ocupanta locului 12, West Ham. West Ham are 24 de puncte mai putin si a invins in ultima etapa pe Watford, in vreme ce Liverpool a invins in ultimul meci jucat pe FC Porto in Liga Campionilor.

Liverpool

Liverpool nu a invins acasa pe West Ham in ultimele trei meciuri disputate, acesta fiind un motiv in plus de ingrijorare pentru antrenorul Klopp, chiar daca Liverpool a castigat ultimul meci disputat cu 5-0 contra lui FC Porto din Liga Campionilor. In campionat Liverpool a invins in ultima etapa pe Southampton in deplasare cu 2-0 si momentan se claseaza pe locul trei in Premier League fiind la doua puncte de locul doi ocupat de Manchester United si avand un avans de un punct fata de locul patru ocupat de Chelsea si doua puncte fata de Tottenham. Fundasul Clyne este singurul jucator indisponibil pentru aceasta partida.

West Ham

West Ham a invins cu 2-0 pe Watford in ultima etapa si astfel a pus capat unei serii de patru partide fara victorie formata din doua infrangeri contra celor de la Wigan in Cupa Angliei si cu Brighton in deplasare si doua egaluri contra lui Bournemouth si Crystal Palace. Dupa victoria contra lui Watford ei sunt la patru puncte de locul 18 ocupat de Southampton si acum au un meci dificil contra lui Liverpool, meci in care nu se vor putea baza pe fundasul Masuaku, mijlocasii Obiang si Fernandes si atacantul Carroll.

{{notification_msg}}