Anglia Premier League:Liverpool - Stoke City

Analiza meciuri

Liverpool – Stoke

In primul meci al etapei a 36 a din Premier League avem un meci intre doua echipe cu obiective diferite, Liverpool este pe trei si este foarte aproape sa prinda un loc de Liga Campionilor, in vreme ce Stoke este pe penultimul loc in campionat si se lupta sa se mentina in prima divizie. Liverpool i-a invins pe cei de le Stoke in ultimele patru partide disputate.

Liverpool

Liverpool i-a invins pe Stoke cu 3-0 in ultimul meci direct si au mare incredere ca pot repeta acest rezultat si in aceast meci, dar sa nu uitam ca Stoke este foarte motivata, fiecare punct fiind important in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Liverpool are opt puncte fata de locul cinci ocupat de Chelsea si este mai preocupata de returul semifinalei cu Roma din Liga Campionilor. In meciul tur scorul a fost de 5-2 in favoarea lor, dar trebuie sa fie prudenti deoarece Roma a mai reusit sa rastoarne un asemenea rezultat in partida contra Barcelonei. Pentru meciul cu Stoke stopperul Matip si mijlocasii Oxlade-Chamberlain, Can si Lallana sunt singurii jucatori indisponibili.

Stoke

Stoke este mult mai motivata in acest meci, ea fiind pe penultimul loc in clasament, la patru puncte de locul 17 ocupat de Swansea. Chiar daca au si un meci mai putin jucat cei de la Stoke nu u voie sa piarda puncte daca isi doresc sa ramana in prima liga. Echipa joaca slab si are o serie de patru infrangeri si doua egaluri in ultimele meciuri disputate, ultima lor victorie datand din ianuarie. Portarul Grant, fundasii Wimmer si Stafylidis si atacantul Choupo-Moting sunt accidentati si nu vor evolua in aceasta partida.

{{notification_msg}}