Anglia Premier League:Liverpool - Leicester

Analiza meciuri

Liverpool – Leicester

Echipa de pe locul patru, Liverpool si echipa de pe locul opt, Leicester se intalnesc in unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 20 a din Premier League. Leicester are cu 11 puncte mai putin datorita faptului ca a castigat un singur punct in ultimele trei partide jucate in vreme ce Liverpool sapte puncte. Aceasta este a treia intalnire directa intre aceste echipe, Leicester a castigat in Cupa Ligii cu 2-0, in vreme ce Liverpool a invins in campionat cu 3-2.

Liverpool

Liverpool a castigat cinci partide directe cu Leicester pana acum in campionat si este optimista in aceasta partida dupa ce a invins pe Swansea cu 4-0 si pe Bournemouth cu 4-0 si a facut egal cu Arsenal 3-3 dupa ce a condus cu 2-0. In urma acestui parcurs bun Liverpool este a urcat pe locul patru si are un punct mai mult decat Tottenham si trei mai putin decat Chelsea. Fundasii Clyne si Moreno, mijlocasul Henderson si atacantul Sturridge sunt accidentati si vor lipsi in aceasta partida.

Leicester

Leicester ocupa locul opt in campionat dupa ce au obtinut doar un punct in ultimele trei partide disputate, pierzand cu Crystal Palace cu 3-0 acasa si cu Watford cu 2-1. Egalul l-au obtinut contra lui Manchester United, iar recent au fost eliminati din sferturile de finala ale Cupei Ligii la penaltiuri de Manchester City. Antrenorul Puel a odihnit cativa jucatori in meciul cu Watford, dar acum probabil ca ii vom vedea in teren din primul minut, in vreme ce fundasii Simpson si Huth sunt accidentati si mijlocasul Silva este suspendat.

{{notification_msg}}