Anglia Premier League:Liverpool - Chelsea

Analiza meciuri

Liverpool – Chelsea

Sambata in cadrul etapei a 13 a din Premier League avem un mare derbi pe Anfield intre ocupanta locului cinci, Liverpool si echipa de pe locul trei, Chelsea. Diferenta de puncte intre ele este de trei, in vreme ce ambele echipe au facut un pas important pentru calificarea din grupele Ligii Campionilor. In sezonul trecut scorul pe Anfield a fost 1-1, iar la Londra Liverpool a castigat cu 2-1.

Liverpool

Liverpool nu a mai pierdut contra lui Chelsea de cinci jocuri si sunt foarte optimisti inaintea acestui meci chiar daca in Liga Campionilor au facut egal 3-3 cu Sevilla dupa ce au condus cu 3-0. Chiar daca au facut egal, Liverpool sunt inca pe primul loc in grupa E si au nevoie de doar un punct in ultima etapa cu Spartak Moscova pentru a se califica mai departe. In campionat dupa o serie de trei victorii ei au ajuns pe locul cinci si sunt la patru puncte de locul doi ocupat de Manchester United. Fundasul Clyne, mijlocasul Lallana si stopperul Matip sunt accidentati si vor lipsi in aceasta partida.

Chelsea

Chelsea a reusit saptamana trecuta sa-si asigure calificarea din grupele Ligii Campionilor dupa ce au invins pe Quarabag cu 4-0 dar abia dupa ultima etapa cand joaca acasa cu Atletico Madrid vor sti daca termina grupa pe primul sau pe al doilea loc. In ultima etapa din campionat ei au invins pe West Bromwich cu 4-0 si sunt pe locul trei in campionat la un punct in spatele locului doi ocupat de Manchester United si la noua de liderul Manchester City. Acum au un meci tare contra lui Liverpool si ca sa invinga trebuie sa joace foarte bine atat ofensiv cat si defensiv, singurii jucatori absenti sunt fundasul Moses si atacantul Batshuayi.

 

{{notification_msg}}