Anglia Premier League:Liverpool - Arsenal

Analiza meciuri

Liverpool – Arsenal

Liverpool si Arsenal au ambitii mari sezonul acesta, dar au dezamagit in acst inceput de campionat, Liverpool facand egal cu Watford in prima etapa, in timp ce Arsenal a pierdut cu Stoke in etapa a doua. Arsenal a castigat Community Shield inainte de inceperea sezonului, iar Liverpool s-a calificat in preliminariile Ligii Campionilor. Sezonul trecut Liverpool a castigat in ambele meciuri directe.

Liverpool

Liverpool a inceput sezonul cu un egal cu Watford, intr-un meci in care a condus si a fost egalata pe final. Echipa a facut multe greseli in aparare in acel meci, dar a reusit sa remedieze situatia in etapa a doua, atunci cand au castigat cu 1-0 cu Crystal Palace. In calificarile pentru Liga Campionilor ei au eliminat pe Hoffenheim, aceasta calificare fiind prioritara pentru antrenorul Klopp. Acum ei se pot concentra pe meciurile din campionat, mai ales pe acest derbi in care probabil v-a trimite cea mai buna echipa posibila in teren, singurii absenti fiind Coutinho, Lallana, Clyne si Sakho.

Arsenal

Bucuria castigarii Community Shield  aproape ca s-a transformat in dezamagire in primul meci din campionat cand cei de la Arsenal au jucat cu Leicester, intr-un meci castigat cu 4-3 dupa multe rasturnari de situatie. Arsenal nu a fost la fel de norocoasa si etapa a doua, atunci cand au pierdut in deplasare la Stoke cu 1-0. Arsenal a avut unele probleme de lot in primele meciuri, cea mai mare absenta fiind cea a lui A. Sanchez si a stopperului Mertesacker. Pentru acest meci Sanchez este apt si probabil v-a intra in locul lui Welbeck, iar Koscielny v-a reveni in aparare. 

{{notification_msg}}