Anglia Premier League:Huddersfield - Chelsea

Analiza meciuri

Huddersfield – Chelsea

Doua echipe diferite se intalnesc in acest meci din cadrul etapei a 17 a din Premier League, nou-promovata Huddersfield o intalneste pe Chelsea. Huddersfield ocupa locul 12 si are 14 puncte mai putin decat Chelsea, echipa ce ocupa locul trei. Aceste echipe s-au intalnit acum noua ani in FA Cup, Chelsea castigand cu 3-1.

Huddersfield

Huddersfield joaca din nou in Premier League dupa 49 de ani de absenta si dupa cum joaca are toate sansele sa ramana in Premier League. Ei au lasat i impresie buna, mai ales in jocurile disputate acasa, acolo unde au pierdut doar cu Tottenham si cu Manchester City. In ultima etape ei au invins pe Brighton cu 2-0 si au un moral foarte bun pentru acest meci, la echipa revenind si fundasul Malone su atacantul La Parra. Stopperii Hefele si Stankovic si mijlocasii Billing si Palmer sunt singurii jucatori absenti pentru acest meci.

Chelsea

Chelsea a pierdut in ultima etapa cu 1-0 contra celor de la West Ham si astfel au pus capat unei serii de patru victorii si un egal dar in afara de Manchester City toate rivalele la titlu s-au incurcat si ele. Echipa nu a jucat deloc bine cu West Ham si pentru acest meci antrenorul Conte probabil ca v-a efectua unele modificari in primul 11. Fundasii Luiz si Kenedy sunt accidentati, in vreme ce mijlocasul Drinkwater este incert pentru acest meci.

{{notification_msg}}