Anglia Premier League: Everton - West Ham

Analiza meciuri

Everton - West Ham

A doua partida din cadrul etapei cu numarul  cinci din Anglia - Premier League, ne prezinta duelul dintre Everton, ce ocupa a saptea pozitie si ultima clasata West Ham. Gazdele acestei intalniri au inregistrat o victorie si trei remize, pe cand West Ham se numara a fi singura echipa fara nici un punct . Mentionam faptul ca duelurile sezonului trecut au fost castigate de catre West Ham.

Everton

Dupa numarul mare de remize si o singura victorie, cu siguranta vor lupta pentru o noua reusita. O victorie le-ar oferi o pozitie favorabila de a se lupta cu fruntasele clasamentului in sezonul ce urmeaza.  Remizeaza in deplasare atat in debutul campionatului cu Wolves , cat si in etapa trei cu Bournemouth, iar saptamana trecuta pe teren propriu cu Huddersfield. Singura victorie venind in fata celor de la Southampton, in etapa a doua. Numarul mare de jucatori indisponibili face ca sarcinile antrenorului Silva de a folosi una din cele mai bune alcatuiri sa fie imposibila. McCarty, Jagielka, Baningime, Gomes, Coleman, Keane si Mina sunt accidentati, iar Richardson este suspendat.

West Ham

Desi se afla pe ultima pozitie a clasamentului, trebuie sa mentionam ca au intalnit in cele patru etape doua adversare puternice - Liverpool si Arsenal.  Celelalte doua adversare - Bournemouth si Wolves reusind victoria la o diferenta de cate un gol, 2-1 si 1-0. In Cupa au debutat cu o victorie binemeritata in fata celor de la Wimbledon, cu scorul 3-1. Dificultatea campionatului englezesc isi spune cuvantul si in numarul absentelor cu care se confrunta West Ham - atacantul Carroll, mijlocasii Lanzini si Wilshere, fundasul Reid, iar atacantul Chicharito este incert.

{{notification_msg}}