Anglia Premier League:Everton - Newcastle

Analiza meciuri

Everton – Newcastle

Ultimul meci al etapei a 35 a din Premier League ne aduce fata in fata doua echipe situate la mijlocul clasamentului. Everton este pe noua si are un punct in plus fata de Newcastle care este pe 10 dar echipa mai in forma in acest moment este Newcastle care vine dupa o serie de patru victorii, in vreme ce Everton a obtinut doar doua puncte in ultimele trei etape.

Everton

Everton ar fi multumita cu orice rezultat pozitiv in acest meci avand in vedere forma de moment a lui Newcastle. Everton a fost invinsa de Manchester City si a facut egal cu Liverpool si Swansea iar inainte de aceste meciuri au obtinut doua victorii si sunt la jumatatea clasamentului fara griji in privinta retrogradarii. Fundasii Mangal si Holgate si mijlocasii Mc Carthy si Sigurdsson sunt singurii jucatori indisponibili pentru aceasta partida.

Newcastle

Oaspetii de la Newcastle vin pe Goodison in cea mai buna forma, ei castigand ultimele patru meciuri din campionat si asigurandu-si prezenta in viitoarea editie a Premier League. Newcastle a invins acasa pe Southampton, Huddersfield si Arsenal si pe Leicester in deplasare si sunt pe locul 10 la 12 puncte de echipa de pe locul 18 Southampton. Pentru acest meci antrenorul Benitez nu se va putea baza pe fundasul Gamez si pe atacantul Atsu.

{{notification_msg}}