Anglia Premier League:Crystal Palace - Manchester United

Analiza meciuri

Crystal Palace – Manchester United

Ultimul meci al etapei a 29 a din Premier League ne aduce fata in fata doua echipe ce se claseaza diferit in campionat, Crystal Palace este pe primul loc deasupra zonei retrogradarii si are cu 32 de puncte mai putin decat echipa de pe locul doi, Manchester United. United trece printr-o forma mai buna si are o serie de cinci victorii in meciurile cu Crystal Palace.

Crystal Palace

Aceasta statistica nu este deloc imbucuratoare pentru Crystal Palace, ei avand si numeroase problem de lot, nu mai putin de 18 jucatori avand problem medicale, iar stopperul Fosu-Mensah nu poate juca fiind imprumutat chiar de la United. Crystal Palace a pierdut in ultima etapa cu 1-0 contra celor de la Tottenham dupa ce a luat gol in minutul 88, iar inainte de acest meci au pierdut cu Arsenal si Everton si au facut egal cu West Ham si cu Newcastle, fiind pe locul 17 la egalitate de puncte cu ocupanta locului 18 Swansea si avand un punct in plus fata de ocupanta locului 19 Stoke.

Manchester United

United a castigat un meci important etapa trecuta, 2-1 cu Chelsea si astfel are sase puncte mai multe ca londonezii, patru fata de Tottenham si doua fata de Liverpool, in vreme ce liderul Manchester City are un avans de 16 puncte, titlul fiind foarte greu de cucerit. Principalul lor obiectiv este clasarea pe o pozitie ce duce in Liga Campionilor, competitive in care urmeaza sa joace contra Sevillei. United este si in sferturile de finala ale Cupei Angliei, iar pentru acest meci nu se va putea baza pe fundasii Jones si Blind, pe mijlocasii Fellaini si Herrera sip e atacantul Ibrahimovic.

{{notification_msg}}