Anglia Premier League:Crystal Palace - Arsenal

Analiza meciuri

Crystal Palace – Arsenal

Ultimul meci al etapei a 20 a din Premier League ne aduce fata in fata doua echipe din Londra, Crystal Palace si Arsenal. Arsenal este pe locul sase, in vreme ce Crystal Palace este pe 16 si are 16 puncte mai putin. In meciurile directe din sezonul trecut, ambele echipe au castigat duelurile disputate pe teren propriu.

Crystal Palace

Palace a reusit sa invinga pe Arsenal cu 3-0 in sezonul trecut si astfel au pus capat unei serii de sapte infrangeri in duelurile directe contra tunarilor, in vreme ce in acest sezon ei au trei victorii si cinci egaluri in ultimele opt meciuri jucate, scapand astfel din zona retrogradarii. Un mare merit il are si antrenorul Hodgson, acesta gasind cea mai buna formula de joc, echipa avand o medie de doua goluri marcate in ultimele patru partide disputate. Cu toate astea ei sunt la doua puncte in spatele locului 18 ocupat de Bournemouth, asa ca este de asteptat ca ei joace ofensiv in acest meci, mai ales ca de la echipa lipsesc fundasii Fosu-Mensah, Sakho si Delaney si atacantul Wickham.

Arsenal

Tunarii vin dupa un meci contra lui Liverpool, meci in care au foct condusi cu 2-0 si au reusit sa rastoarne scorul la 3-2 in favoarea lor, ca pe final sa fie egalati, meciul terminandu-se 3-3. Liverpool are trei egaluri in ultimele patru partide disputate si este pe locul sase, la egalitate de puncte cu ocupanta locului cinci Tottenham. O victorie cu Crystal Palace este esentiala, antrenorul Wenger probabil ca v-a face unele modificari in aparare, fundasii Monreal, mijlocasii Cazlorla si Ramsey si atacantul Giroud fiind indisponibili.

{{notification_msg}}