Anglia Premier League:Chelsea - Manchester City

Analiza meciuri

Chelsea – Manchester City

In etapa a saptea din Premier League avem un mare derbi intre ocupanta locului trei, Chelsea, si liderul Manchester City. City are trei puncte in plus in clasament, ambele echipe aratand o forma buna atat in Liga Campionilor cat si in Cupa Ligii. Sezonul trecut in meciurile directe, Chelsea a avut castig de cauza in ambele confruntari.

Chelsea

Chelsea este campioana din sezonul trecut, dar acum le v-a fi greu sa castige din nou titlul, avand in vedere faptul ca ambele echipe din Manchester joaca foarte bine. Chelsea a inceput noul sezon cu o infrangere cu Burnley, dar dupa aceea a inregistrat o serie de sase jocuri fara infrangere din care cinci victorii si un egal. In Liga Campionilor ei au doua victorii, in ultimul meci invingandu-i pe cei de la Atletico Madrid, in vreme ce in Cupa Ligii i-au eliminat pe cei de la Nottingham Forrest. Pentru acest meci doar stopperul Luiz si mijlocasul Drinkwater sunt indisponibili.

Manchester City

City are o serie de sapte meciuri fara infrangere si au 26 de goluri marcate si doar 2 primite. Singurul pas gresit l-au facut in etapa a doua, atunci cand au facut egal cu cei de la Everton 1-1. In ultimele trei etape City a invins pe Liverpool si Crystal Palace cu 5-0 acasa si pe Watford cu 6-0 in deplasare, in vreme ce in Liga Campionilor au invins pe Feyenoord cu 4-0 si pe Shakhtar cu 2-0. Intre timp ei au eliminat si pe West Bromwich din Cupa Ligii. Kompany si Mendy sunt singurii jucatori indisponibili pentru acest meci, ei fiind accidentati.

 

{{notification_msg}}