Anglia Premier League: Chelsea - Liverpool

Analiza meciuri

 

Anglia Premier League: Chelsea - Liverpool

In meciul de duminica seara se disputa etapa cu numar 37 din Premier League, aflandu-ne la doar trei etape de finalul sezonului. Avandu-le ca protagoniste pe marele rivale Chelsea si Liverpool cu siguranta acest meci este in centrul atentiei. Ambele echipe se afla in joc pentru un loc ce asigura participarea in Champions League din sezonul viitor, dar Chelsea se afla intr-o situatie mult mai delicata, ei situandu-se pe pozitia cinci a clasamentului actual, cu sase puncte mai putin decat Liverpool, dar cu un joc mai putin decat acestia.

Chelsea

Avand in vedere faptul ca in ultimile trei meciuri de pe Anfield acestia nu au reusit decat remize, nu ne ofera multe sperante de reusita in acesta disputa, dar aflandu-se la cinci puncte in urma locului 4 -Tottenham, ultimul loc ce garanteaza prezenta in Champions League si avand si un joc mai putin decat Chelsea, au sanse sa prinda top patru. Avandu-l accidentat doar pe atacantul Luiz acestia dispund de tot restul echipei pentru a obtine maximul din urma acestui joc ce se dovedeste a fi unul foarte important pentru ei.

Liverpool

Spre deosebire de Chelsea, acestia cu siguranta sunt mai relaxati inaintea acestui derby, aflandu-se la o diferenta destul de confortabila fata de "albastrii", avand sub ei in clasament si pe Tottenham la un punct diferenta. Adaugand si faptul ca in ultima etapa primesc vizita celor de Brighton sunt lipsiti de grija ratarii unui loc in primele patru si totodata pozitia in Champions League. In ultimul lor meci si-au ocupat locul in finala Champions League, unde au ocazia sa isi masoare fortele cu aparatoarea titlului - puternica Real Madrid, in capitala Ucrainei, Kiev. Jucatorii antrenorului Klopp pot spune ca au avut si ceva noroc in urma semifinalei cu Roma, scorul general fiind 7-6. Absentele lor din acest meci vor fi Matip, Oxlade-Chamberlain, Emre Can si Lallana fiind accidentati.

{{notification_msg}}