Anglia Premier League:Burnley - Chelsea

Analiza meciuri

Burnley – Chelsea

Doua echipe situate in partea de sus a clasamentului se intalnesc in ultimul meci al etapei a 31 a din Premier League. Burnley este pe locul 7 si are cu opt puncte mai putin decat Chelsea, echipa ce ocupa locul 5. Momentan Burnley este echipa mai in forma avand o serie de cinci victorii, in vreme ce Chelsea a castigat doar sapte puncte in aceasta perioada. Meciul direct intre aceste echipe din turul campionatului s-a incheiat cu victoria lui Burnley cu scorul de 3-2.

Burnley

Burnely este foarte optimista inaintea acestui meci, ea avand o serie de cinci victorii consecutive si poate spera la un loc de cupa europeana la sfarsitul sezonului fiind la doua puncte de locul sase ocupat de Arsenal. Burnley poate profita de faptul ca Chelsea are de disputat peste trei zile semifinala Cupei Angliei contra celor de la Southampton, iar antrenorul Dyche a anuntat ca echipa v-a juca ofensiv, ea marcand cel putin doua goluri in ultimele cinci partide disputate. Stopperul Mee, mijlocasii Defour, Arfield si atacantii Walters si N. Koudou sunt singurii jucatori indisponibili pentru aceasta partida.

Chelsea

Chelsea risca sa nu prinda un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului ei fiind la opt puncte in spatele echipei de pe locul patru, Tottenham si un meci mai putin disputat. Totusi pentru a mai spera la locul patru ei trebuie sa castige aceasta partida si in ultimele patru etape din campionat Tottenham sa piarda puncte, dar echipei ii lipseste continuitatea in rezultate. Chelsea a invins pe Southampton cu 3-2 in ultima etapa, iar peste trei zile urmeaza sa o intalneasca iar in semifinalele Cupei Angliei. Antrenorul Conte probabil ca v-a odihni cativa titulari in meciul cu Burnley, fundasul Luiz fiind singurul jucator indisponibil.

 

{{notification_msg}}