Anglia Premier League:Brighton - Stoke

Analiza meciuri

Brighton – Stoke

Ultimul meci din etapa a 12 a din Premier League ne aduce fata in fata doua echipe situate la mijlocul clasamentului, Brighton este pe locul opt si are trei puncte in plus fata de Stoke care este pe 14. Ultimul duel direct intre aceste echipe s-a jucat in FA Cup in 2011, Stoke castigand acasa cu 3-0.

Brighton

Brighton este mai bine clasata decat Stoke inaintea acestui meci ei au invins pe West Ham cu 3-0 si pe Swansea cu 1-0 si au facut egal 1-1 cu Southampton asa ca atmosfera este foarte buna la echipa momentan. Singura infrangere acasa a fost in meciul cu liderul Manchester City, dupa care echipa a reusit doua victorii si doua egaluri. Pentru acest meci antrenorul Hughton v-a trimite in teren acelasi prim 11 ca si in ultimele meciuri jucate, singurii jucatori indisponibili fiind mijlocasul Sidwell si atacantul Baldock.

Stoke

Stoke are un sezon diferit fata de precedentul si este greu sa anticipam ce v-a face in acest meci, inainte de pauza din campionat ei inregistrand doua rezultate pozitive, o victorie cu 1-0 contra lui Watford si un egal 2-2 contra lui Leicester dupa ce au fost condusi de doua ori, dar au si pierdut cate doua meciuri la rand de doua ori si din aceasta cauza ocupa doar locul 14 in campionat si sunt la trei puncte de zona retrogradarii. Dupa ultimele doua rezultate moralul jucatorilor este foarte bun inaintea acestui meci, singurii jucatori indisponibili fiind fundasii Johnson si Cameron si mijlocasul Ireland.

{{notification_msg}}