Anglia Premier League:Arsenal - Manchester City

Analiza meciuri

Arsenal – Manchester City

Aceste echipe s-au intalnit si saptamana trecuta in finala Cupei Ligii Angliei, Manchester City invingand atunci pe Arsenal cu 3-0. Arsenal este intr-o situatie delicata in campionat, ei fiind pe locul sase cu 11 etape ramase de jucat, iar in meciul direct contra celor de la City din turul campionatului, ei au pierdut cu 3-1.

Arsenal

Aceste doua infrangeri sunt un motiv in plus pentru Arsenal sa invinga in acest meci, ei avand pe Emirates o serie de patru meciuri fara infrangere contra celor de la City in campionat. Arsenal este la 10 puncte de locurile ce duc in Liga Campionilor, o victorie in acest meci fiind foarte importanta pentru ei. In comparative cu meciul din finala cupei, portarul Czech si mijlocasul Mkhtaryan revin in primul 11, in vreme ce fundasul Monreal, mijlocasul Cazorla si atacantul Lacazette sunt accidentati si nu vor fi pe teren.

Manchester City

Cu toate ca erau favorite sa castige finala Cupei Ligii, nimeni nu se astepta ca o sa o faca asa de usor, ei fiind invinsi in Cupa Angliei de catre echipa din liga a treia, Wigan. Cupa Ligii a fost primul trofeu castigat de echipa de la sosirea pe banca a lui Guardiola si cu un avans de 16 puncte fata de locul doi sunt foarte aproape sa castige si titlul de campioana a Angliei. Mijlocasul Fernandinho este accidentat la fel ca si fundasul Mendy in vreme ce Sterling si Jesus sunt incerti pentru acest meci.

{{notification_msg}}