Anglia Premier League:Arsenal - Liverpool

Analiza meciuri

Arsenal – Liverpool

La inceputul etapei a 19 a din Premier League avem un derbi intre ocupanta locului cinci Arsenal si ocupanta locului patru Liverpool. Liverpool are un punct in plus in clasament, ei nemaifiind invinsi de 12 meciuri in vreme ce Arsenal are trei victorii si doua egaluri in ultimele partide disputate. Ultimele trei partide directe intre aceste echipe au fost castigate de Liverpool.

Arsenal

Arsenal cu o victorie ar urca pe locul patru, ei fiind la un punct in spatele lui Liverpool in clasament si dupa ultimele meciuri jucate acasa, victorii cu Bate Borisov, Newcastle si West Ham sunt capabili sa obtina aceasta victorie. Printre aceste meciuri ei au inregistat egaluri cu Southampton si West Ham, punctul forte al echipei fiind defensiva, lucru ce ar putea sa ii ajute impotriva unei echipe ofensive cum e Liverpool. Atacantul Giroud este accidentat, la fel ca si Ramsey si Cazorla.

Liverpool

Liverpool vine dupa o serie de 12 partide fara infrangere, fiind la patru puncte in spatele locului trei ocupat de Chelsea. In ultima etapa ei au invins cu 4-0 pe Bournemouth, echipa jucand foarte bine ofensiv chiar daca unul dintre cei mai buni jucatori ai sai, Mane, a fost rezerva. In acest meci el probabil ca v-a fi titular alaturi de Emre Can, in vreme ce Clyne, Matip si Moreno sunt accidentati si nu vor evolua in aceasta partida.

{{notification_msg}}