Anglia Premier League:Arsenal - Leicester

Analiza meciuri

Arsenal – Leicester

Odata cu acest meci vineri seara incepe si campionatul Angliei, Arsenal, locul 5 anul trecut si castigatoarea FA Cup, o intalneste pe ocupanta locului 12, Leicester, echipa ce a ajuns pana in sferturile Ligii Campionilor. In duelurile directe de anul trecut Arsenal a castigat acasa, in timp ce la Leicester scorul a fost 0-0.

Arsenal

Arsenal este increzatoare pentru acest meci, mai ales ca saptamana trecuta au invins pe Chelsea la penaltiuri in Supercupa Angliei. Anul acesta ei nu vor fi dupa foarte mult timp in Liga Campionilor dupa ce au terminat pe locul cinci in campionatul trecut si au facut doar doua achizitii vara aceasta, fundasul Kolasinac si atacantul Lacazette si l-au pierdut pe atacantul Sanogo. Kosciely este suspendat pentru acest meci, in timp ce Paulista, Mertesacker,Coquel, Cazorla si atacantii Sanchez si Campbell sunt accidentati, iar Ramsey si Ozil sunt incerti.

Leicester

Leicester nu a reusit sa-si apere titlul sezonul trecut, ba mai mult a terminat pe locul 12, o clasare buna daca ne gandim ca in mare parte a campionatului ei au fost aproape de retrogradare. In iarna antrenorul Ranieri a fost demis iar interimar a ramas secundul lui, Shakespeare. Acesta din urma a reusit sa califice echipa in sferturile Ligii Campionilor si conducera clubului l-a numit antrenor principal. Leicester i-a pierdut vara aceasta pe portarul Zieler, fundasul Wague si mijlocasul Kapustka si i-a achizitionat pe portarul Jakupovic, fundasul central Maguire, mijlocasul Iborra si atacantul Iheanachoi. Pentru meciul cu Arsenal Iheanachoi, Huth, Iborra, Drinkwater si Slimani sunt accidentati.

 

{{notification_msg}}