Anglia FA Cup:Swansea - Wolverhampton

Analiza meciuri

Swansea – Wolverhampton

Dupa ce au facut egal acum 10 zile la Wolverhampton aceste echipe se intalnesc din nou la Swansea pentru a vedea cine se califica mai departe in FA Cup. Swansea este ultima echipa din Premier League, in vreme ce Wolwerhampton este lider in Championship. Ultimele doua meciuri directe intre aceste echipe s-au jucat in Championship si s-au termiant la egalitate.

Swansea

Ultimul meci direct cu Wolverhampton a fost acum sase ani, dar de atunci Swansea este o echipa ce jooaca regulat in Premier League, in vreme ce Wolverhampton a jucat si in liga a treia engleza. Swansea este insa pe ultimul loc momentan dar odata cu aducerea la echipa a antrenorului portughez Carvahal a castigat in deplasare cu Watford, a pierdut cu Tottenham si a facut egal cu Newcastle. Pentru ei prioritar este campionatul asa ca este de asteptat sa trimita in teren o echipa cu multe rezerve, singurii jucatori accidentati fiind fundasii Rangel si Van der Hoorn, mijlocasul Sanchez si atacantul Abraham.

Wolverhampton

Wolverhampton este foarte aproape sa revina in Premier League, ea fiind lider autoritar in Championship la 10 puncte de locul doi ocupt de Derby County si la 12puncte fata de Cardiff. Ultima infrangere a lor dateaza din octombire 2017, iar de atunci au castigat 10 meciuri si au facut patru egaluri. Acum ei trebuie sa invinga in deplasare pe Swansea pentru a se califica dar probabil ca vor odihni multi jucatori de baza pentru a putea continua seria buna de rezultate din campionat. Fundasul Vinagre este suspendat, in vreme ce portarul Ikeme, fundasul Ofosu-Ayeh si atacantul Mason sunt accidentati si nu vor evolua in aceasta partida.

{{notification_msg}}