Amicale internationale:Spania - Argentina

Analiza meciuri

Spania – Argentina

Marti seara na astepta o confruntare interesanta intre doua mari echipe calificate la Cupa Mondiala din Rusia. Argentina se chinuie de ceva timp sa castige un trfeu, in vreme ce Spania a castigat in ultimii ani atat Cupa Mondiala cat si Campionatul European. In calificari Spania nu a avut probleme in vreme ce Argentina a trebuit sa astepte pana la ultimul meci  pentru a se califica. Echipele au jucat cate trei meciuri amicale, Argentina castigand doua si pierzand unul, in vreme ce Spania a castigat unul si a facut doua egaluri.

Spania

Spania a facut egal 1-1 in ultimul meci amical disputat impotriva Germaniei, ei chiar conducand la un moment dat cu 1-0 prin golul atacantului Rodrigo. Rodrigo a fost titular in locul lui Diego Costa, in vreme ce in aparare au jucat Pique si Ramos, iar la mijloc a fost preferat Alcantara in locul lui Asensio. Busquets, J. Martinez si Morata nu au fost convocati pentru acest meci si este probabil ca Asensio si D. Costa sa joace titulari.

Argentina

Argentina a reusit sa se califice cu dificultate la Mondial cu toate ca are multe individualitati in lot, dar jocul echipei nu a functionat. Ei au disputat cateva meciuri amicale in care au invins Rusia, au pierdut cu 4-2 cu Nigeria si au invins cu 2-0 pe Italia. Messi, Dybala, Icardi si Aguero nu au jucat cu Italia si echipa a reusit sa marcheze in ultimele 15 minute ale partidei iar acum probabil ca acestia se vor numara printre titulari.

{{notification_msg}}