Amicale internationale:Danemarca - Panama

Analiza meciuri

Danemarca – Panama

In aceasta saptamana incep meciurile amicale inainte de Cupa Mondiala, iar unul dintre ele este aceasta confruntare intre Danemarca si Panama, doua echipe ce sunt calificate la Mondial. Panama este la prima participare la Cupa Mondiala, in vreme ce danezii au patru participari pana acum.

Danemarca

Danemarca s-a calificat la Cupa Mondiala dupa ce a invins in playoff pe Irlanda cu 5-1 in meciul retur jucat la Dublin. Ei au terminat pe locul doi in grupa de calificare cu sase victorii doua egaluri si doua infrangeri, jucand mult mai bine in partea a doua a calificarilor. Danemarca a jucat si doua meciuri amicale la Abu Dhabi si a pierdut cu 1-0 cu Suedia si cu 3-2 cu Iordan folosind o echipa cu foarte multi jucatori ce evolueaza in campionatul intern. In meciul cu Panama, antrenorul Hareide v-a trimite in teren probabil cea mai buna echipa pe care o are la dispozitie, singurii absenti fiind stopperii Bjelland si Vestergaard, mijlocasul Wass si atacantul Dolberg.

Panama

Panama participa pentru prima oara la o Cupa Mondiala, cea mai mare performanta a acestei tari fiind locul doi la Gold Cup in 2013 si primul loc la Cupa Centroamericana in 2009. Intre timp echippa mai a avut sanse sa se califice la Cupa Mondiala dar a reusit abia acum acest lucru dupa ce a terminat pe locul trei in zona Americii Centrale. Panama a avut noroc in ultima etapa a calificarilor dupa ce a castigata acasa cu 2-1 cu Costa Rica in vreme ce SUA a fost invinsa de Trinidad Tobago.

{{notification_msg}}