Amical international:Spania - Columbia

Analiza meciuri

Spania - Columbia

Acest amical va fi un test bun pentru spanioli inaintea campanei de calificare din zona europeana care se va desfasura in perioada urmatoare. Columbia joaca doar meciuri amicale in aceasta perioada pentru ca urmatorul meci oficial il va disputa la sfarsitul lunii august. Spania ocupa prima pozitie in grupa de calificare dar nu isi permite nici un pas gresit pentru ca nationala Italiei e pe locul 2. Ultima partida intre cele doua echipe s-a incheiat cu victoria Spanei cu 1-0.

Spania

Spaniolii nu au mai pierdut o partida din optimile de finala ale Campionatului European cand au cedat in fata Italiei. In aceasta perioada au disputat 8 partide din care au castigat 6 si au remizat de doua ori. In grupa de calificare pentru Mondial au remizat in partida cu Italia dar tot au ramas pe prima pozitie iar in septembrie vor forta victoria pe teren propriu. Antrenorul Lopetegui nu va miza in aceasta partida pe jucatorii care au jucat in finala Champions League.

Columbia

Columbienii au profitat de aceasta perioada pentru a-si testa fortele cu o echipa de top. Vor juca urmatoarea partida oficiala abia peste doua luni. In campania de calificare pentru Campionatul Mondial sunt pe locul 2 si au sansa sa isi consolideze aceasta pozitie pentru ca urmatorul meci il vor disputa impotriva Venezuelei care ocupa ultimul loc in grupa. In aceasta partida nu va evolua Cuadradao care a jucat finala Champions League dar va juca sigur James Rodriguez care nu a stat nici macar pe banca de rezerve in finala de la Cardiff. 

{{notification_msg}}