Amical international: Slovacia - Olanda

Analiza meciuri

Amical international: Slovacia - Olanda

Din pacate pentru aceste doua selectionate nu obtin calificarea pentru Cupa Mondiala ce se va disputa anul acesta in Rusia. De la olandezi ne-am fi asteptat la mai mult, insa au dezamagit terminand pe pozitia a treia in grupa sa de calificare, dupa Franta si Suedia. Slovacia nu prinde sa dispute nici play-off-ul pentru a castiga o pozitie printre echipele participante in Cupa Mondiala, fiind si ea una din marile dezamagiri. Aceste doua selectionate s-au intalnit in Cupa Mondiala din 2010 cat si intr-un amical disputat in 2012, ambele dispute fiind castigate de catre Olanda.

Slovacia

Pana in prezent reusesc sa obtina doar doua calificari in competitii majore si ar fi sperat ca acum sa o obtina pe ce-a de-a doua consecutiva, insa au esuat in incercarea lor, desi nu am putea spune ca au jucat slab. Slovacia s-a numarat ca fiind una din favoritele grupei, sperand sa fie a doua in grupa pentru a prinde play-off-ul si apoi sa obtina calificarea. Desi reuseste obtinerea pozitiei secunde in grupa dupa cum isi planuise, dar cu cele mai slabe rezultate dintre echipele secunde ale grupelor si rateaza disputarea play-off-ului. Asteptam sa revedem prestatia celui mai cunoscut jucator al echipei, atacantul lui Napoli - Marek Hamsik.

Olanda

Selectionata Olandei ne confirma faptul ca se afla intr-o criza majora, dupa esecul ratarii calificarii in Campionatul European din urma cu doi ani, scenariul neplacut se repeta si de aceasta data pentru Cupa Mondiala. Dupa cum era de asteptat unele schimbari in echipa au aparut, selectionerul Dick Advokaat fiind inlocuit cu Ronald Koeman, la inceputul lunii februarie. Noul antrenor aduna doua meciuri disputate pana in prezent, in primul sufera o ingrangere in fata Angliei, iar cel de-al doilea meci ne lasa sperante ca vor veni si zile mai bune pentru olandezi, reusind sa bata cu 3-0 curenta campiona europeana, Portugalia.

 

{{notification_msg}}