Amical internaţional:Franţa - Anglia

Analiza meciuri

Franta - Anglia

Unul din cele mai importante amicale din aceasta perioada se va desfasura intre doua foste campioane mondiale, Franta si Anglia. Cele doua echipe inca nu si-au asigurat prezenta la Mondialul din Rusia iar in ultima etapa de calificare niciuna nu a obtinut victoria. Ultimul meci intre cele doua echipe s-a disputat pe Wembley iar Anglia s-a impus cu 2-0.

Franta

Francezii vor forta victoria pentru a-si mai ridica moralul dupa ultimul esec din campania de calificare. Elevii antrenorului Dechampes au fost invinsi in Suedia acum 4 zile cu un gol marcat in minutul 94. Dupa acea infrangere au pierdut fotoliul de lider in grupa A iar echipa de pe locul 3 Olanda s-a apropiat la 3 puncte de ei. Va fi un meci de orgoliu dar in care Dechampes le va da o sansa si tinerelor sperante Mbappe si Lacazette.

Anglia

Englezii au disputat un meci foarte spectaculos in ultima etapa de calificare impotriva Scotiei. In minutul 70 era 0-0 si apoi a inceput spectacolul, englezii au deschis scorul prin Oxlade-Chamberlin apoi scotienii au condus cu 2-1 prin glourile marcate de Griffiths. Cand meciul parea pierdut golgheterul englaz Harry Kane a marcat in minutul 93. Prin aceasta remiza au pastrat fotoliul de lider dar Slovacia s-a apropiat la 2 puncte iar Slovenia la 3 puncte. Antrenorul Southgate nu ii va avea la dispozitie pe Dier si Alli.

{{notification_msg}}