Amical: Belgia - Olanda

Analiza meciuri

Belgia - Olanda

Aceasta partida amicala intre Belgia si Olanda vine dupa ce ambele selectionate s-au descurcat bine in UEFA Nations League. Belgienii au obtinut victorii in primele doua intalniri si se afla in drumul catre prima pozitie a grupei. Olandezii au pierdut impotriva Frantei, dar se pot lauda ca au invins Germania cu 3-0. In ultimii ani singurele intalniri intre aceste doua selectionate au fost amicale, ultimul fiind in urma cu doi ani, incheiat la egalitate 1-1.

Belgia

Dupa ce au obtinut rezultatele dorite in UEFA Nations League, urmeaza acest amical in compania Olandei. Desi se obisnuieste ca amicalurile sa nu sunt privite la modul serios, rivalitatea dintre aceste doua selectionate face partida interesanta. Dupa ce au ocupat a treia pozitie in Cupa Mondiala, cele doua victorii din UEFA Nations League, cat triumful din amicalul cu Scotia - belgienii sunt favoriti in acest meci. Selectionerul Martinez nu i-a selectionat pentru aceasta intalnire pe de Bruyne si Vertonghen.

Olanda

Dupa scadea semnificativa in ceea ce a privit rezultate, selectionata Olandei da semne ca se afla intr-o crestere de forma. Dupa ce au ratat prezenta in ultimile doua competii majore, Olanda si-a aratat valoarea actuala in UEFA Nations League. Desi au debutat cu o infrangere in debutul Nations League, cu Franta la scorul de 2-1; in a doua intalnire au invins la Amsterdam selectionata Germaniei cu 3-0. In meciul cu Germania, Ronal Koeman l-a folosit pe Dumfries in locul lui Tete, iar Marten de Roon si Bergwijn au primit cate o sansa. Ne putem astepta ca o noua serie de alte schimbari sa fie efectuate pentru aceast amical.

{{notification_msg}}