AC Milan, spre o noua victorie?

Analiza meciuri

AC Milan-Udinese

Vom începe analiza etapei 24 din Serie A, cu un meci între două rivale. Milan, care va juca acasă, este la ora actuală intr-o formă mult mai bună, fiind pe poziția a 6-a în clasament, față de cei de la Udinese care se află pe locul 14, cu 13 puncte mai puțin. În prima parte a sezonului, Milan a caștigat cu 3-2, iar ambele echipe au bifat câte o victorie acasă la sfarșitul turului.

AC Milan

Fireste ca echipa de acasa, nu se gandeste la altceva, decat sa obitna cele 3 puncte, mai ales ca sunt intr-o forma buna, cum am precizat la inceput. Jucatorii lui Mihajlovic au castigat de 3 ori si au facut  doua remize in ultimele 5 meciuri, iar in Cupa Italiei au facut un pas important spre finala castigand cu 1-0 cu Alessandria, o echipa dintr-o liga inferioara. Cel mai probabil o va intalni pe Juventus in meciul urmator.Calificarea in semifinala Cupei a dat un plus si in campionat celor de Milan, care urmatorul meci a reusit sa castige acasa cu rivala Inter, scor 3-0, iar miercurea trecuta i-au invins pe cei de la Palermo cu 2-0. Desigur, dupa aceste jocuri bune, antrenorul Mihailovic nu este nevoit sa faca vreo schimbare pentru meciul cu Udinese. Indisponibili vor fi fundasii Mexes si Ely, atacantul Adriano si portarul Diego Lopez.

Udinese

Pentru Udinese acest meci de pe San Siro vine dupa o serie de trei infrangeri si doua egaluri, iar in acest moment sunt cu 4 pozitii mai sus fata de zona retrogradabila. Totusi are 7 puncte fata de locul 18 care este ocupat de Carpi si nu este o situatie foarte dificila. A remizat ultimele doua meciuri, si in acelasi timp si-a imbunatatit defensiva care a primit 10 goluri in cele 3 jocuri pierdute.Asa ca pentru cei din Udinese va fi un meci foarte greu cu Milan, antrenorul Coluantoo declarand ca vor fi foarte atenti in aparare, ceea ce inseamna ca experimentatul jucator brazilian Danilo va reveni in primul 11, deoarece Piris este  suspendat. Referitor la linia de mijloc, aceasta poate fi refacuta dupa meciul cu Empoli, iar in atac ne asteptam sa-l vedem pe sud americanul Zapata-Matos. Sa precizam ca accidentati sunt doar mijlocasii Pasquale si Merkel, de asemenea si fundasul Domizzi.

{{notification_msg}}