Analiza meciuri - Pagina 213 - Blog

Analiza meciuri
84

Anglia Championship: Fulham - Derby County

Dupa infrangerea suferita de Fulham in primul meci de semi-finala din play-off, cu scorul de 1-0, in aceasta seara acestia trebuie sa obtina victoria in fata propriilor suporteri daca vor sa joace in finala, pentru un loc in Premier League ce va avea loc pe Wembley. Amintim ca Fulham a terminat sezonul cu 13 puncte inaintea celor de la Derby, obtinand in fata acestora si victorie in deplasare 2-1, ca apoi sa remizeze 1-1 pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
122

Derby in Belgia: Standard Liege - Club Brugge

In Belgia mai sunt doua etape iar acest meci poate fi decisiv in lupta pentru titlu deoarece se vor intalni primele doua clasate. Echipa din Liege e cea mai buna echipa din playoff dar au avut un parcurs mai slab in sezonul regulat in timp ce Brugge profita de evolutia buna din sezonul regulat si inca sunt in fruntea clasamentului.

  • Share
Analiza meciuri
168

Serie A: AS Roma - Juventus Torino

Penultima etapa din Italia ne aduce un derby intre echipa de pe locul 3 Roma si liderul Juventus. Miza acestiu derby e foarte ridicata, Juve castiga titlul cu o remiza, in timp ce Roma isi asigura locul 3 cu o victorie.

  • Share
Analiza meciuri
131

Germania Bundesliga: Hoffenheim - Borussia Dortmund

Aceasta ultima etapa din Bundesliga va stabili echipele ce vor avansa in Champions League de pe pozitiile 3-4, Borussia situandu-se pe pozitia a treia, la trei puncte fata de a patra clasata Hoffenheim. Gazdele din acesta disputa vin dupa o serie foarte buna de victorii dar in ultima etapa pierde la Stuttgard; Dortmund pierde si ea ultimul meci ce s-a jucat pe teren propriu impotriva celor de la Mainz si rateaza oportunitate de a-si fi asigurat calificarea in Champions League.

  • Share
212213214215216
{{notification_msg}}