ˆ

Meci amical: Ungaria – Rusia

In unul din duelurile amicale dinaintea preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018, se va intalnit gazda turneului, Rusia, cu Ungaria. Partida va avea loc luni seara in Budapesta. Ungurii au sanse minime de calificare chiar daca ocupa locul 3 in grupa.

[…]

Meci interesant în Brazilia: Corinthians – Santos

Toate meciurile ale etapei a 4 a din prima liga braziliana se vor juca in acest weekend, iar noi am ales un duel interesant intre Corinthians si Santos. Gazdele au inceput bine sezonul cu doua victorii si o remiza, iar oaspetii au bifat un singur triumf si doua esecuri, motiv pentru care se afla pe locul 15.

[…]

Ultima etapă din Turcia: Trabzonspor – Bursaspor

Ocupanta locului 6, Trabzonspor, se va intalni cu echipa de pe pozitia a 15 a Bursaspor in ultima etapa din prima liga turca. Oaspetii cu doua puncte mai mult decat Rizespor aflata pe locul 16 si este clar ca una din ele va retrograda.

[…]

Finala Champions League: Juventus – Real Madrid

Marea finala Champions League este un duel intre doua echipe fantastice, care au avut parte de un sezon de success si castigarea trofeului va fi cireasa de pe tort. Pentru Juventus este oportunitatea sa puna in vitrina cel de-al treilea trofeu, dupa titlu si Cupa.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON