ˆ

Europa League: Tottenham – KAA Gent

Dupa infrangerea cu 1-0 din prima mansa, Tottenham va incerca sa castige acasa si sa se califice in faza urmatoare din Europa League. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa joace mult mai bine in ofensiva, iar pe de alta parte ne asteptam sa nu primeasca gol, deoarece are cea mai buna aparare din Premier League.

[…]

Champions League: FC Sevilla – Leicester

Va fi o intalnire intre doua echipe care au castigat trofee in sezonul trecut. Leicester a fost marea surpriza care a reusit sa devina campioana in Anglia, iar Sevilla a pus in vitrine clubului un nou trofeu Europa League.

[…]

Champions League: FC Porto – Juventus

Este un duel interesant din saisprezecimile Champions League, in care se vor intalni doua campioane europene, Porto si Juventus. Ambele isi doresc sa castige trofeul, insa italienii sunt mai in forma si au sanse mai mari.

[…]

Champions League: Manchester City – AS Monaco

In aceasta saptamana se vor juca 4 meciuri din saisprezecimile Champions League, iar intr-unul din ele se va intalni Manchester City cu AS Monaco. Englezii ocupa locul secund in Premier League, dupa ultimele 3 partide castigate, iar Monaco este in continuare liderul in Ligue 1, cu toate ca etapa trecuta a remizat cu Bastia.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON