ˆ

Anglia Premier League:Southampton - Newcastle

Acest meci se joaca in etapa a opta a campionatului Angliei si ne aduce fata in fata doua echipe ce se afla la jumatatea clasamentului, Southampton ocupa locul 12, in vreme ce Newcastle ocupa locul noua si are si un avans de doua puncte. Sezonul trecut in meciurile directe, Southampton a castigat acasa cu 3-1, in vreme ce la Newcastle scorul a fost egal 2-2.

[…]

Italia Serie A:Inter Milano-AC Milan

Acest meci este ultimul meci ce se joaca duminica in Serie A si este un derbi al orasului Milano intre Inter si Milan. Inter este mai in forma momentan si ocupa locul trei, in vreme ce Milan este pe locul sapte si are si sapte puncte in minus fata de rivalii lor din acest meci. In ambele meciuri directe jucate sezonul trecut scorul a fost acelasi 2-2.

[…]

Anglia Premier League:Liverpool - Manchester United

Acest meci este un derbi al Premier League si se joaca intre echipele ce au castigat cele mai munte titluri in Anglia. United este mai in forma momentan si este pe locul doi, in vreme ce Liverpool este pe locul sapte, diferenta de puncte intre aceste echipe fiind de sapte puncte. Ultimele trei confruntari directe intre aceste echipe s-au terminat la egalitate.

[…]

Spania Primera Division:Atletico Madrid - FC Barcelona

Acest meci este primul derbi al sezonului din La Liga, chiar daca Barcelona are un avans de sase puncte fata de cei de la Atleticodupa sapte etape jucate. Barcelona a jucat perfect pana acum si a obtinut numai victorii pana acum in vreme ce Atletico este neinvinsa dar a inregistrat trei egaluri.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON