ˆ

Italia Serie A:Inter Milano - Napoli

Ultimul meci al etapei a 28 a din Serie A este si cel mai important, echipa de pe locul cinci, Inter, urmeaza sa o intalneasca pe echipa de pe primul loc, Napoli. Napoli are 18 puncte in plus, iar meciul direct dintre aceste echipe din turul campionatului s-a terminat nedecis 0-0.

[…]

Spania Primera Division:Sevilla - Valencia

Acest meci este un derbi al campionatului intre echipele de pe locurile cinci si patru, Valencia fiind pe un loc ce duce in Liga Campionilor, in vreme ce Sevilla are opt puncte mai putin si este pe un loc ce duce in Europa League. In meciul direct jucat in turul campionatului scorul a fost de 4-0 in favoarea Valenciei.

[…]

Anglia Premier League:Chelsea - Crystal Palace

Doua echipe din Londra se intalnesc sambata in etapa a 30 a din Premier League, echipa de pe locul cinci Chelsea urmeaza sa primeasca vizita echipei de pe locul 18, Crystal Palace. Chelsea are 26 de puncte in plus, dar Crystal Palace a castigat ultimele doua partide directe intre aceste echipe.

[…]

Italia Serie A:AS Roma - Torino

Campionatul Italian continua cu meciul dintre Roma si Torino dupa ce meciurile de duminica trecuta au fost reprogramate din cauza mortii fotbalistului Astori de la Fiorentina. Roma are 17 puncte in plus fata de Torino si i-a invins in meciul jucat in turul campionatului cu 1-0, in vreme ce Torino a castigat in Cupa.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Betfair logoBetfair450 RON
4Fortuna logoFortuna300 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON