Analiza meciuri - Pagina 197 - Blog

Analiza meciuri
73

Cupa Mondiala: Serbia - Elveţia

Dupa cum se anticipa inca dinaintea startului in Cupa Mondiala, duelul dintre Serbia si Elvetia va decide care dintre aceste doua echipe va avansa in faza urmatoare pe langa brazilieni, insa mai putin prevazut a fost faptul ca Serbia sa fie prima in grupa dupa prima runda si Elvetia sa obtina un punct in urma intalnirii cu Brazilia. Serbia isi indeplineste obiectul primei dispute impotriva Costa Ricai, obtinand victoria cu 1-0; elvetienii remizeaza 1-1 cu detinatoarea a cinci titluri de campioana a lumii - Brazilia. Aceasta partida va fi prima intalnire dintre Serbia si Elvetia.

  • Share
Analiza meciuri
44

Cupa Mondiala: Brazilia - Costa Rica

Ambele echipe esueaza in startul Cupei Mondiale, insa cu siguranta dezamagirea venita din partea brazilienilor este mult mai mare, cu toate ca au obtinut un punct in urma remizei 1-1 cu Elvetia. Costa Rica pierde in fata Serbiei cu 1-0. In partidele disputate in trecut intre aceste doua selectionate, brazilienii obtin de sase ori victoria din tot atatea meciuri.

  • Share
Analiza meciuri
42

Cupa Mondiala: Argentina - Croatia

Cu siguranta una dintre cele mai interesante dispute din a doua runda a fazelor grupelor Cupei Mondiale din Rusia, mai ales in urma rezultatelor de pana acum. Croatia se afla in fruntea grupei C, in urma victoriei cu 2-0 impotriva Nigeriei, de cealalta parte favorita Argentina, remizeaza 1-1 impotriva debutantei Islanda. Aceste doua selectionate s-au mai intalnit si in trecut, doua intalniri fiind castigate de argentinieni - Franta 1998 faza grupelor Cupei Mondiale si in 2014 intr-o partida amicala disputata in Londra, in 1994 remizeaza, ca singura victorie a Croatiei in fata Argentinei sa se intregistreze in amicalul din Basel 2006.

  • Share
Analiza meciuri
250

Cupa Mondiala: Franta - Peru

Acesta este al doilea meci al rundei secunde din grupa C a Cupei Mondiale din Rusia, in care se vor intalni Franta si Peru, francezii obtinand victoria cu 2-1 in urma primului duel cu Australia, de cealalta parte Peru, care in ciuda faptului ca reusesc un meci bun, pierd impotriva Danemarcei cu 1-0. Dar cu siguranta sud americanii nu se vor lasa descurajazi de startul mai putin reusit si vor incerca sa demonstreze de ce sunt capabili in partida ce urmeaza. Aceasta este prima intalnire dintre Franta si Peru.

  • Share
196197198199200
{{notification_msg}}