Analiza meciuri - Pagina 182 - Blog

Analiza meciuri
15

Derby în Brazilia: Cruzeiro - Sao Paulo

Derby-ul etapei 16 din Brazilia, va fi disputat intre Cruzeiro - ocupanta pozitiei sase a clasamentului si Sao Paulo, a doua clasata. Pe aceste doua echipe despartindu-le doar un numar de cinci puncte, iar foarma lor recenta este relativ egala. In intalnirele sezonului trecut, ambele echipe au obtinut victoria pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
156

MLS: LA Galaxy - Orlando City

LA Galaxy si Orlando City se intalnesc in etapa 22 a Major Soccer League. Gazdele acestei partide ocupa pozitia secunda a Conferintei de Vest, pe cand cei de la Orlando se situeaza doar pe a noua pozitie in Conferinta de Est, la o diferenta de 14 puncte. Din ultimile lor trei intalniri directe, Orlando castiga doua dintre ele.

  • Share
Analiza meciuri
123

Confruntare în Rusia: FK Rostov – Akhmat Grozny

Doua echipe care au terminat sezonul trecut undeva la mijlocul clasamentului se vor intalni in prima etapa din prima liga rusa. Akhmat a avut cu doua puncte mai mult decat Rostov.

  • Share
Analiza meciuri
41

Duel in Belgia: KV Kotrijik – RSC Anderlecht

Niciuna din ele nu e multumita de realizarile din sezonul trecut, in special Anderlecht care nu a castigat nici un trofeu, asa ca acum cu va incepe lupta pentru titlu inca din prima etapa.

  • Share
181182183184185
{{notification_msg}}