Analiza meciuri - Pagina 171 - Blog

Analiza meciuri
89

Meciul Zilei: Bordeaux - Gent

Un duel foarte echilibrat in Europa League va avea loc in aceasta seara pe  Matmut Atlantique acolo unde Bordeaux va primi vizita celor de la Gent, doua echipe care nu au putut fi despartite in meciul din tur. Belgienii de la Gent au ratat sansa de a obtine o victorie valoroasa pe teren propriu, gruparea antreanta de Yves Vanderhaeghe a avut majoritatea ocaziilor in partida din tur, dar in confruntarea de astazi Bordeaux este considerata favorita la victorie si trebuie sa ne asteptam ca francezii sa atace mai mult.

  • Share
Analiza meciuri
93

Meciul Zilei: PAOK Salonic - Benfica Lisabona

Dupa ce a ratat victoria in meciul de la Lisabona, Benfica va incera sa obtina calificarea in returul de la Salonc, acolo unde PAOK are mai multe avantaje si nu trebuie sa riste foarte mult. Avand in vedere faptul ca scorul in prima mansa a fost de 1-1, pentru PAOK Salonic este suficient un rezultat de egalitate fara goluri marcate pentru a-si castiga dreptul de a evolua in faza grupelor.

  • Share
Analiza meciuri
97

Pariul Zilei: PSV - Bate Borisov

In duelul dintre PSV si BATE Borisov avem o favorita clara, agentiile de pariuri acorda cele mai multe sanse de reusita olandezilor, echipa din Eindhoven s-a impus si in prima mansa cu scorul de 3-2 , iar momentan sunt putine sanse ca BATE Borisov sa reuseasca o calificare miraculoasa.

  • Share
Analiza meciuri
22

Meciul Zilei: Dinamo Kiev - Ajax Amsterdam

Dupa ce s-a impus in meciul din tur cu scorul de 3-1, Ajax Amsterdam va incerca sa apere acest avantaj in returul de pe stadionul NSC Olimpiyskiy, acolo unde gruparea olandeza va avea o misiune foarte dificila impotriva vice-campioanei Ucrainei, Dinamo Kiev.

  • Share
170171172173174
{{notification_msg}}