Analiza meciuri - Pagina 152 - Blog

Analiza meciuri
297

Pariul Zilei: Sampdoria - Inter Milano

Dupa primele 4 etape din Serie A Inter Milano a obtinut o singura victorie, iar in aceasta seara fotbalistii antrenati de Luciano Spalletti se vor deplasa la Sampdoria pentru un duel ce poate aduce un venit suplimentar pariorilor.

  • Share
Analiza meciuri
174

Meciul Zilei: Manchester United - Wolves

Acest inceput de sezon nu a fost unul pe masura asteptarilor pentru Manchester United, formatia antrenata de Jose Mourinho a castigat prima partida din UEFA Champions League, dar in campionat a inregistrat deja doua infrangeri.

  • Share
Analiza meciuri
143

Bundesliga: VfB Stuttgart - Fortuna Dusseldorf

Dupa ce in urma cu doua sezoane aceste doua echipe se intalneau in liga secunda din Germania, sezonul in curs se dueleaza in Bundesliga. Stuttgart incepe slab acest sezon, neinregistand nici o victorie in cele trei etape. Fortuna se afla intr-o forma buna, ultima epata aducandu-le si prima victorie a sezonului. Intalnirile din 2. Bundesliga din urma cu doi ani s-au terminant cu cate o victorie de fiecare tabara.

  • Share
Analiza meciuri
141

La Liga: Huesca - Real Sociedad

In deschiderea celei de-a cincea etapa din prima liga spaniola, avem intalnirea dintre Huesca si Real Sociedad. Ambele echipe sunt la egalitate de puncte in clasament, cu mentiunea ca Sociedad sta mai bine la capitolul golaveraj. In cele patru intalniri ale lor din trecut, Huesca nu a reusit sa obtina nici o victorie, fiind invinsa de trei ori.

  • Share
151152153154155
{{notification_msg}}