ˆ

Europa League: Manchester United – Anderlecht

Multa lume se astepta ca Manchester United sa castige meciul din Bruxelles, insa n-a fost asa pentru ca tabela a aratat la final scorul de 1-1. Abia dupa partida de pe Old Trafford vom afla care echipa se va califica in semifinale.

[…]

Champions League: AS Monaco – Borussia Dortmund

Vice-campioana Germaniei nu a reusit sa-si creeze avantaj in prima mansa, iar acum este nevoita sa repare situatia in Monaco. Cu siguranta Borussia a fost afectata de evenimentul nefericit care a avut loc in apropierea autocarului echipei si a pierdut cu 3-2 in partida tur.

[…]

Champions League: FC Barcelona – Juventus

Dupa ce fosta campioana a Spaniei a fost nevoita sa recupereze un handicap de 4 goluri din prima mansa cu PSG, acum trebuie sa faca ceva asemanator. Cu 8 zile in urma catalanii au suferit o infrangere usturatoare cu 3-0 in Torino, in partida tur din semifinalele Champions League.

[…]

Champions League: Real Madrid – Bayern Munchen

Inaintea primei manse, Bayern avea un moral mai bun, deoarece a invins-o pe rivala din Dortmund si ocupa prima pozitie in Bundesliga, in timp ce Real Madrid a remizat cu Atletico in derby-ul orasului. Toate acestea nu au contat, fiindca Real a reusit sa intoarca scorul in partida din Munchen si sa castige cu 2-1.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Baumbet logoBaumbet500 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Fortuna logoFortuna300 RON
6Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON