ˆ

Final de etapă în Serie A: US Palermo – SSC Napoli

Ultimul meci al etapei cu numarul 29 din Serie A, aduce fata in fata doua mari rivale din sud. In prezent echipa gazda, Palermo, se afla pe primul loc deasupra zonei retrogradabile, iar Napoli este pe pozitia secunda si spera sa ajunga liderul Juventus.

[…]

Sfert de finală în FA Cup: Everton - Chelsea

Sambata se va juca inca un meci din sferturile de finala ale FA Cup, intre doua echipe pozitionate la mijlocul clasamentului in Premier League. Everton ocupa pozitia a 12 a si mai are un meci de disputat, iar Chelsea se afla pe locul 10 cu doua puncte mai mult.

[…]

Duel pe Alianz Arena: Bayern Munchen – Werder Bremen

Aceste doua rivale au obiective diferite in acest sezon, Bayern este lider cu sanse mari sa castige din nou titlu, iar Werder Bremen este in partea de jos a clasamentului si la cum stau lucrurile acum, va duce o batalie pentru ramanerea in Bundesliga.

[…]

Confruntare în Serie A: Inter Milan - Bologna

Un meci din etapa cu numarul 29 din Serie A, intre echipa de pe locul 5, Inter si ocupanta locului 9, Bologna care are cu 15 puncte mai putin. Oaspetii nu au mai pierdut de 5 etape si cu siguranta se vor lupta pentru un rezultat pozitiv, mai ales ca isi doresc revansa fata de intalnirea din tur cand au pierdut cu 1-0.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON