ˆ

Preliminariile Europa League: Basaksehir – HNK Rijeka

Este un meci din cel de-al treilea tur preliminar Europa League, care ii aduce fata in fata pe turcii de la Basaksehir si croatii de la Rijeka. Basaksehir a terminat pe locul 4 sezonul trecut din Turcia, pe o pozitie mai buna decat Galatasaray, in timp ce Rijeka a iesit vicecampioana, in spatele puternicei Dinamo Zagreb.

[…]

Preliminariile Europa League: Hertha BSC – Brondby

In acest duel avem clar o favorita care provine din Bundesliga. Hertha a evoluat foarte bine o buna parte a campionatului, unde s-a mentinut pe pozitia a 3 a multe etape, insa pana la final a comis cateva greseli care au dus-o pe pozitia a 7 a si din acest motiv o vedem jucand acum in preliminarii. 

[…]

Preliminariile Champions League: Fenerbahce – AS Monaco

Cu siguranta acesta este cel mai interesant duel din cel de-al treilea tur preliminar, avand in vedere ca se intalnesc doua echipe puternice, care nu au avut parte de rezultate grozave in liga din care provin si de aceea trebuie sa joace cateva meciuri pentru a ajunge in grupele Champions League.

[…]

Preliminariile Champions League: FK Rostov – Anderlecht

Este un meci cu multe necunoscute, deoarece ambele nu au jucat nici un meci oficial pana acum, deoarece campionatul din Rusia si cel din Belgia inca nu a inceput. 

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON