Analiza meciuri - Pagina 151 - Blog

Analiza meciuri
127

Meciul Zilei: Universitatea Cluj - Petrolul Ploiesti

Petrolul Ploiesti este echipa oaspete a acestei partide, insa in acest moment trupa antrenata de Leontin Grozavu  are cea mai eficienta aparare din esalonul secund cu doar 2 goluri incasate in 7 meciuri. Acest antrenor a mai reusit sa promoveze si cu FC Botosani in urma cu cativa ani, iar faptul ca Petrolul beneficiaza de o mare sustinere il va ajuta sa isi indeplineasca obiectivele din acest sezon. Trupa lupilor galbeni  a inregistrat 3 victorii consecutive fara sa incaseze gol, iar increderea jucatorilor este foarte ridicata.

  • Share
Analiza meciuri
171

Pariul Zilei: AC Milan - Atalanta

Unul dintre meciurile pe care pariorii ar trebui sa le urmareasca cu mare atentie este cel dintre AC Milan si Atalanta, o partida care poate fi profitabila daca alegeti pronosticul corect.Trupa milaneza este gazda acestei intalniri, iar rossonerii trebuie sa castige pentru a nu se indeparta foarte mult de primele locuri din clasament. Inaintea acestei etape AC Milan se clasa pe locul 16, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca jucatorii lui Gennaro Gattuso au disputat doar 3 meciuri, in timp ce majoritatea formatiilor au cate 4 sau 5 partide jucate.

  • Share
Analiza meciuri
212

Confruntare in Premier League: Crystal Palace – Newcastle

Va fi un duel din cadrul etapei a 6 a, intre doua echipe aflate in partea de jos a clasamentului, mai exact Crystal Palace este pe locul 12 si are cu 5 puncte mai mult decat adversara Newcastle, care ocupa penultima pozitie si inca nu a avut parte de vreo victorie pana acum.

  • Share
Analiza meciuri
168

Duel pe Santiago Bernabeu: Real Madrid - Espanyol

Confruntarile dintre echipele din Madrid si cele din Barcelona sunt tot timpul interesante, cu toate ca aceasta nu poate fi considerata un derby. Uitandu-ne in clasament, dupa primele 4 etape, il putem considera un meci important avand in vedere ca Real Madrid este pe pozitia secunda, iar Espanyol pe locul 4. 

  • Share
150151152153154
{{notification_msg}}