ˆ

Duel interesant în Premier League: West Ham – Arsenal

In acest weekend in Anglia se va juca etapa cu numarul 33 din Premier League, care va incepe cu un meci interesant intre doua rivale ale orasului Londra, West Ham si Arsenal. In prezent cei de la West Ham sunt pe pozitia a 6 a si au cu 7 puncte mai putin, decat ocupanta locului 3 Arsenal.

[…]

Derby în Belgia: Club Brugge – KAA Gent

A doua runda din play-off-ul primei ligi din Belgia, ne aduce un meci derby intre doua echipe cu care ne-am obisnuit sa le vedem terminand ultimele sezoane, printre primele locuri. Club Brugge a terminat prima cu 4 puncte avans, in timp ce fosta campioana Gent a terminat pe pozitia a doua.

[…]

Început de etapă în Ligue 1: HSC Montpellier – Olympique Lyon

Primul meci al etapei cu numarul 33 din Ligue 1, ne aduce fata in fata doua echipe care au fost campioane ale Frantei. Montpellier trece printr-o perioada nefasta si ocupa doar locul 16 in clasament, iar Lyon dupa o serie foarte buna de 4 victorii si o remiza este pe pozitia a treia, fiind ultima ce duce in Champions League. 

[…]

Bătălie pentru puncte în Bundesliga: Hertha BSC – Hannover 96

Este un duel intre doua echipe ce duc lupte diferite in campionat, pentru oaspeti poate fi ultima sansa de a ramane in Bundesliga, deoarece sunt pe ultimul loc, in timp ce Hertha este momentan pe 3 in clasament si face tot posibilul sa termine pe o pozitie ce duce in Champions League. 

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1NetBet logoNetBet1500 RON
2888sport logo888sport1000 RON
3Circus logoCircus850 RON
4Betfair logoBetfair450 RON
5Unibet logoUnibet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON