ˆ

Liga Campionilor:Borussia Dortmund - Real Madrid

Borussia si Real se intalnesc din nou in Liga Campionilor insa de aceasta data Realul trece printr-o perioada mai nefasta, ei jucand slab in campionat in ultima perioada. Borussia joaca foarte bine in Bundesliga si este lider momentan. Sezonul trecut in Liga Campionilor ambele meciuri intre aceste doua echipe s-au terminat nedecis 2-2.

[…]

Anglia Premier League:Arsenal - West Bromwich

Acest meci ne aduce fata in fata pe Arsenal, echipa ce ocupa locul 12 in campionat cu sapte puncte acumulate si West Bromwich, echipa ce ocupa locul 10, si are opt puncte acumulate. Sezonul trecut in meciurile directe, ambele echipe au castigat jocurile disputate acasa.

[…]

Spania Primera Division:Real Sociedad - Valencia

Real Sociedad si Valencia se afla in partea superioara a clasamentului si au acumulat acelasi numar de puncte, Sociedad acastigat de trei ori la inceputul campionatului si a pierdut doua meciuri, in vreme ce Valencia este neinvinsa si are trei egaluri si doua victorii. Sezonul trecut Rociedad a invins de doua ori pe Valencia cu acelasi scor, 3-2.

[…]

Italia Serie A:Sampdoria - AC Milan

Duminica se joaca inca sapte meciuri din etapa a sasea din Serie A, iar unul dintre acestea este cel dintre ocupanta locului opt, Sampdoria si ocupanta locului patru, AC Milan, echipa ce are un meci in plus jucat si un avans de patru puncte.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1888sport logo888sport1000 RON
2NetBet logoNetBet500 RON
3Betfair logoBetfair450 RON
4Unibet logoUnibet250 RON
5Baumbet logoBaumbet250 RON
6Fortuna logoFortuna100 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON