Analiza meciuri - Pagina 150 - Blog

Analiza meciuri
255

Meciul Zilei: Braga - Sporting

Sporting Lisabona este considerata si una dintre favoritele la titlu, alaturi de Benfica si FC Porto, trupa pregatita de Jose Peseiro are cele mai multe sanse de a termina sezonul pe prima pozitie a clasamentului. In acest moment Sporting are 10 puncte si ocupa locul 4, la egalitate de puncte cu Braga, insa gazdele acestei partide au un golveraj superior.  Ambele grupari nu au suferit inca nici o infrangere in acest sezon si trebuie sa tinem cont de faptul ca Sporting a avut un meci si pe terenul marii rivale, Benfica, o partida care s-a terminat la egalitate cu scorul final de 1-1. 

  • Share
Analiza meciuri
227

Pariul Zilei: Fenerbahce - Besiktas

Doua dintre cele mai iubite echipe din Turcia se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:00 pe stadionul Sukru Saracoglu, acolo unde Fenerbache spera sa le ofere fanilor o victorie pretioasa impotriva rivalei Besiktas. Misiunea celor de la Fenerbache nu va fi deloc usoara deoarece gazdele de astazi traverseaza o perioada foarte complicata in care au inregistrat 4 infrangeri din ultimele 5 meciuri. Aceste rezultate dezamagitoare a scazut increderea conducerii pentru Phillip Cocu, antrenorul olandez care pregateste din aceasta vara pe Fenerbache. Dupa ce a ratat calificarea in grupele Champions League, functia sa poate fi amenintata daca va inregistra un esec si in aceasta seara, fiind evident faptul ca tacticile actualului antrenor principal nu sunt cele mai inspirate. Desi are la dispozitie unul dintre cele mai valoroase loturi din campionatul turc, Fenerbache se claseaza doar pe locul 13 si a reusit sa inscrie doar 5 goluri in cele 5 etape disputate pana in prezent.

  • Share
Analiza meciuri
89

Premier League: Arsenal - Everton

In incheierea celei de a sasea etapa din Premier League, avem confruntarea dintre Arsenal si Everton. Tunarii se afla pe a sasea pozitie a clasamentului, iar la trei puncte diferenta se afla Everton, a noua clasata. Arsenal a triumfat lejer in intalnireile sezonului trecut cu Everton, la scorul de 5-2 si 5-1.

  • Share
Analiza meciuri
151

Ligue 1: Lyon - Marseille

Lyon si Marseille se intalnesc in aceasta seara in etapa cu numarul sase din Ligue 1. In clasametul general al campionatului Lyon se afla pe a saptea pozitie , in timp ce Marseille ocupa pozitia secunda. Desi pana in prezent rezultatele gazdelor acestei intalniri au fost modeste, in grupele Champions League au debutat cu o victorie, 2-1 la Manchester City. Ultimile trei intalniri ale acestor echipe au fost castigata de lionezi.

  • Share
149150151152153
{{notification_msg}}