Analiza meciuri - Pagina 148 - Blog

Analiza meciuri
97

Carabao Cup: Liverpool - Chelsea

Aceasta intalnire din cadrul rundei a treia - Carabao Cup, dintre Liverpool si Chelsea se asteapta a fi cea mai interesanta a zilei. Duelul capata un interes special datorita formei bune aratate de ambele grupari in Premier League. Cormoranii ocupa prima pozitie a clasamentului, iar Chelsea se afla la doar doua puncte in spate, ocupand pozitia a treia. Ultimile lor doua intalnire pe Anfield, s-au terminat la egalitate 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
253

Pariul Zilei: Chindia Târgovişte - CFR Cluj

Chindia Targoviste este gazda acestei partide, dar si formatia care este cotata cu a doua sansa la victorie. Echipa antrenata de Viorel Moldovan nu a avut cel mai bun start de sezon, din cele 8 etape Chindia a suferit doua infrangeri, iar in Cupa Romaniei a obtinut o victorie in deplasare la Moreni. Pentru formatia din Targoviste calificarea in urmatoarea faza a competitiei va fi destul de dificila deoarece adversara de astazi este campiona Ligii I din editia precedenta si una dintre cele mai puternice grupari din Romania.

  • Share
Analiza meciuri
262

Meciul Zilei: Sevilla - Real Madrid

La mijlocul acestei saptamani vor avea loc etape intermediare in cateva dintre cele mai importante campionate, iar din aceste meciuri noi ne vom indrepta atentia spre partida dintre Sevilla si Real Madrid. Cele doua grupari au obtinut rezultate foarte bune in cupele europene, Real Madrid fiind castigatoarea a ultimelor 3 editii de UEFA Champions League, in timp ce Sevilla a castigat de trei ori trofeul Europa League in ultimii 5 ani. Si in acest sezon cele doua grupari reprezinta Spania in cupele europene, iar in prima partida din faza grupelor ambele formatii au reusit cate o victorie.

  • Share
Analiza meciuri
24

Bundesliga: Freiburg - Schalke 04

Etapa cu numarul cinci din Bundesliga le aduce fata in fata pe Freiburg, echipa ce a adunat doua infrangeri, o remiza si o victorie, si Schalke - a doua clasata a sezonului trecut; care rateaza in totalitate startul campionatului. Intalnirile sezonului trecut, au fost incheiate cu victorii ale celor de la Schalke.

  • Share
147148149150151
{{notification_msg}}